News

Ce relație neobișnuită au Sarah Ferguson și fostul sot, Prințul Andrew

iulia.statie
October 16, 2019 15:19 PM

Anul trecut, Sarah Ferguson, Ducesă de York și Prințul Andrew și-au urmărit fiica pășind spre altar pentru a se căsători cu alesul său, Jacl Brooksbank la Capela Sfântul George din Windsor.

Pe aceeasi temaSarah, Ducesa de York, a vorbit deschis despre operațiile estetice

Ce relație neobișnuită au Sarah Ferguson și fostul sot, Prințul Andrew

Ba chiar, Sarah a făcut cu mâna fericită atunci când proaspeții căsătoriți plecau de la ceremonie, spunând „Am reușit!”. Apoi, aceasta a plecat acasă cu fostul ei soț, urmând să aibă parte de o pertrecere privată pentru a sărbători împlinirea de 60 de ani a Ducesei.

Da, relația dintre Sarah și Prințul pare puțin neobișnuită.

Ducele și Ducesa de York sunt divortați de 23 de ani și separați cu patru ani înainte de divorț, iar fiecare aspect al separării a fost motivul unui scandal de proporții uriașe.

Însă, ca și multe alte vedete, se pare că cei doi au reușit să ajungă la un numitor comun în ultimii ani.

Ba chiar, Sarah i-a ținut companie fostului soț într-o vizită din Bahrain.

Există chiar speculații cum că ei doresc să se recăsătorească, ceea ce ar fi un caz nou pentru Casa Regală Britanică. Ținând cont de nașterea Prințului Louis de anul trecut, ei nu mai au nevoie de permisiunea Reginei.

Nașterea lui Louis l-a împins pe Prințul Andrew către locul 7 în preluarea tronului, iar venirea lui Archie pe lume l-a pus pe acesta pe locul 8.

„Ducele și Ducesa au rămas prieteni buni așa cum au fost mulți ani, nimic nu s-a schimbat.”, a declarat biroul de presă al Ducesei pentru Vanity Fair în aprilie.

„Zvonurile privind împăcarea sunt false.”, a spus o sursă apropiată lui Sarah celor de la E!News.

„Sunt cei mai buni prieteni. Mereu au fost, mereu vor fi. Nu este cazul să ne gândim că flacăra s-a reaprins. Ei nu împart un dormitor, ci două case și două frumoase fiice pe care le adoră. Sunt foarte apropiați. Se iubesc, dar nu sunt îndrăgostiți unul de celalalt.”, a continuat sursa.

Deși mulți își doresc ca cei doi să se împace, se pare că zvonurile rămân zvonuri, însă prietenia dintre ei este indestructibilă.

Ei doi s-au îndrăgostit nebunește în 1985, ba chiar se cunoșteau încă din copilărie. Împărtășeau multe pasiuni comune și au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt, logodna venind foarte repede.

S-au căsătorit în 1986. Fergie și Prințesa Diana erau extrem de apropiate pe atunci.

Dar se pare că basmul nu a rezistat. Conform The Diana Chronices, Andrew a petrecut doar 42 de nopți acasă. Aceștia i-au transmis Reginei în 1991 gândurile lor referitoare la divorț.

Totuși, au rămas prieteni. Având două fetițe mici pe atunci, cei doi au vrut să fie cât mai prezenți în viața copiilor lor.

Sursă: E! News