News

Ce relație surprinzătoare are Meghan Markle cu Prințul Charles

iulia.statie
September 17, 2020 11:14 AM

Relația dintre Meghan Markle și tatăl său, Thomas Markle, a fost plină de probleme încă de când aceasta a devenit membru al Familiei Regale, iar subiectul este încă unul preferat de tabloidele din toată lumea.

Pe aceeasi temaMeghan Markle, criticată dur de tatăl său! Ce a zis Thomas Markle despre fiica sa

Cum se înțeleg Meghan Markle și Prințul Charles

Ba chiar, tatăl său, a lipsit de la nunta fiicei sale, invocând o urgență medicală. Totuși, în realitate acesta a fost demascat și s-a demonstrat că totul a fost o înșelătorie. Cum Thomas Markle a lipsit din poveste la unul dintre cele mai importante evenimente ale Ducesei, Prințul Charles a făcut un pas în față și i-a oferit tot sprijinul acesteia.

Mai mulți prieteni ai Ducesei au dezvăluit că Meghan a fost înduioșată de gestul pe care socrul său l-a făcut, asumându-și rolul de tată. Într-o nouă carte biografică, ‚ Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Family’ din care am aflat foarte multe despre Ducii de Sussex, există și câteva detalii despre relația pe care Markle și Charles o au.

„Meghan a găsit suport și un tată iubitor în Charles, i-a schimbat viața în bine. Meghan nu îl vede pe Charles ca pe un socru, ci ca pe al doilea tatăl.”, a spus o sursă apropiată de Ducesă.

Cum o vede Prințul Charles pe Meghan Markle

Potrivit mărturisirilor din carte, Charles se află și el pe aceeași linie ca Ducesa, fiindu-i extrem de dragă. „Meghan este o americancă frumoasă și încrezătoare. Lui Charles îi plac femeile puternice. Este deșteaptă și pot înțelege de ce au dezvoltat o relație apropiată atât de repede. Mai mult, este soția fiului său și reușește să îl completeze, asta făcându-l foarte fericit pe Charles.”, a explicat o sursă, potrivit Us Daily Report.

Deși în această carte aflăm că ei sunt foarte apropiați, există multe surse ce au susținut în ultima vreme că relația lor s-a răcit din cauza deciziei de a se muta în America și a renunța la titlurile regale și îndatoririle pe care Meghan și Prințul Harry le aveau ca seniori regali.