Beauty

Ce ritual ciudat de frumusețe respectă Madonna

iulia.statie
November 25, 2019 14:02 PM

Madonna este un personaj excentric, ce șochează prin fiecare apariție a sa. Alegerile ei vestimentare de-a lungul timpului și muzica sa au făcut-o una dintre cele mai consacrate vedete din lume.

Madonna arată extraordinar la 61 de ani, însă puțini ar accepta să facă sacrificiile privind frumusețea pe care aceasta le face.

Recent, ea a dezvăluit pe Instagram un videoclip ce a luat cu asalt internetul, scandalizând mulți fani. Artista are două secrete de frumusețe foarte ciudate, pe care le respectă cu strictețe. Nu mulți ar face așa ceva!

Ce ritual ciudat de frumusețe respectă Madonna

„Este într-adevăr bine să bei urină după ce ai stat într-o cadă plină cu gheață”, a zis Madonna. În videoclip ea are alături o cană plină cu un lichid galben.

Totuși, artista susține că această terapie ajută la întinerirea tenului și pierderea kilogramelor în plus.Ba chiar, Madonna a dezvăluit că așa se recuperează ea fizic după concertele obositoare pe care le are, conform Ciao.

Aceasta are un stil de viață extenuant. Ea merge la sală cel puțin două ore pe zi, timp de șase zile pe săptămână. Ea alternează Yoga și Pilates precum si alte sporturi, cum ar fi înot, karate, haltere, călărie, alergare și ciclism dar și ședințele sale de cardio pentru pregătirea momentelor de dans o ajută în a avea o siluetă de invidiat.

În afară de exercițiile fizice ce o ajută în a-și păstra frumusețea, artista respectă și un regim vegetarian foarte strict.

 

View this post on Instagram

 

therapy for Madame ❌ !! Shall we start an ICE bath challenge?? 41 degrees ??❄️ Best treatment for injuries!! #icebath #madamex @ahla_malik

A post shared by Madonna (@madonna) on