Fashion

Ce rochie a ales Hailey Baldwin pentru nunta ei cu Justin Bieber

iulia.statie
October 1, 2019 15:07 PM

Hailey Baldwin și Justin Bieber au avut în sfârșit nunta religioasă, după aproape un an după ce și-au obținut certificatul de căsătorie. Cuplul a avut ceremonia religioasă în Carolina de Sud, iar evenimentul a fost foarte discret, însă fanii vedetelor încearcă să afle cât mai multe cu putință.

Pe aceeasi temaDe ce s-a însurat Justin Bieber cu Hailey Baldwin? Motivul e unul uluitor

Ce rochie a ales Hailey Baldwin pentru nunta ei cu Justin Bieber

Deși pozele de la nuntă nu sunt publice, există câteva detalii cunoscute despre rochia pe care Hailey a ales să o poarte în ziua cea mare.

Într-un interviu pentru The Cut din septembrie 2018, Baldwin a dezvăluit că rochia sa nu este încă realizată, dar totuși a ales un designer. Modelul nu a spus niciodată pe cine a ales pentru a crea rochia de nuntă.

Conform celor de la E!News, Baldwin a mers la prezentarea Carolina Herrera de la New York Fashion Week, unde a stat alături de modelul Lily Aldridge. „Eu sunt designerul.”, a glumit Aldridge.

Totuși, aceasta a oferit un indiciu vag despre culoarea rochiei. „Aceasta este de o culoare aproape albă.”, a dezvăluit modelul.

Hayley a purtat extrem de multe ținute ce ar putea fi potrivite la o nuntă. De exemplu această rochie de seară creată de Tommy Hilfiger, pe care a purtat-o la Met Gala din 2018, unde a venit alături de Shawn Mendes:

 

 

View this post on Instagram

 

last night was dreamy ?

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Sau creația Carolina Herrera pe care modelul a ales să o afișeze la Met Gala din 2017, ce aducea cu o ținută de mireasă. Totuși, Baldwin a ales să poarte o rochie la un preț extrem de decent pentru petrecerea burlăcițelor, organizată de Kendall Jenner.

 

View this post on Instagram

 

@voguemagazine @coreytenold

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Iar pentru repetițiile nunții, Hailey s-a îmbrăcat într-un stil romantic, cu o rochie mini ce cădea frumos pe un umăr, creată de Vivienne Westwood. Creatoarea a explicat că: „rochia a fost creată organic, eco-friendly și cruelty-free.”

Modelul a accesorizat ținuta cu o fundă pentru păr și sandale albe, extrem de delicate.

Sursă: Harper’s Bazaar