News

Ce rochie de mireasă a ales fata lui Gigi Becali pentru nunta ei! Imaginile sunt spectaculoase

iulia.statie
October 12, 2019 18:26 PM

Una dintre fetele patronului de la FCSB a avut nunta joi, acesta fiind unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui Gigi Becali. După ce au spus „Da”, îndrăgosțitii au sărbătorit ziua cea mare alături de familie și prieteni într-un cadru de vis.

Pe aceeasi temaAdelina Pestriţu a îmbrăcat două rochii de mireasă la nunta sa!

Ce rochie de mireasă a ales fata lui Gigi Becali pentru nunta ei! Imaginile sunt spectaculoase

Astăzi a avut loc cununia religioasă la Biserica Sfântul Spiridon din București. Petrecerea va fi una parcă scoasă din basme pentru a sărbători emoționantul eveniment. Aceasta o să aibă loc la Palatul Snagov, iar pregătirile sunt demne de poveste.

Muzică machedonească, băutură la discreție, un ring de dans tentant și mâncăruri ce satisfac dorințele oricărui gurmand, toate acestea vor face din acest eveniment unul de neuitat.

Nunta va costa nu mai puțin de o jumătate de milion de euro, potrivit CANCAN.RO.

Gigi Becali este foarte mândru de fata lui dar și de alesul inimii ei. „Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine”, declara Gigi Becali cu ceva timp în urmă.

Pentru nunta fetei sale, Gigi a comandat un costum cu revere din mătase, iar ginerele său are trei ținute pregătite: un costum bordeaux pentru cununia civilă, un smoking ivoire cu revere de mătase pentru cununia religioasă și un smoking negru pentru petrecere.

Detaliile ținutelor sunt spectaculoase, iar Alexandru Ciucu, designerul care a realizat aceste creații, explică relația lui cu Gigi Becali: “Mă ocup de vestimentația domnului Becali de peste opt ani și sunt mândru de acest lucru pentru că este unul dintre clienții care știu cel mai bine să pună în valoare ținutele pe care le creăm”.

Sursă: Cancan.ro