News

Ce rochii purta Andreea Marin pe vremea când prezenta emisiunea Surprize, Surprize. FOTO

nicoleta.ionita
February 26, 2020 10:00 AM

Andreea Marin a devenit cunoscută publicului în urmă cu 20 de ani, când prezenta emisiunea ”Surprize, surprize”. Zâmbetul ei larg și vocea caldă i-au ținut pe telespectatori mulți ani în fața micului ecran, pentru a urmări toate surprizele pregătite de ”Zână”. În fiecare sâmbătă, aparițiile Andreei Marin erau o adevărată încântare și datorită vestimentației pe care o purta aceasta.

”Surprize, surprize”, lider de audiență acum 20 de ani

În 1999, TVR 1 dădea lovitura și aducea telespectatorilor români o emisiune diferită, care a prins extrem de bine la public. ”Surprize, surprize” era difuzată în fiecare seară de sâmbătă și era prezentată de Andreea Marin, care pe vremea aceea avea doar 24 de ani și se afla la începuturile ei în televiziune. Frumoasa prezentatoare i-a fascinat însă pe telespectatori, atât cu aparițiile ei spectaculoase, cât și cu simplitatea și blândețea care o caracterizau de fiecare dată când intra în contact cu oamenii simpli.

Așa arăta Andreea Marin pe vremea când prezenta emisiunea”Surprize, surprize”

Și vestimentația îi punea în evidență frumusețea naturală. Rochiile îmbrăcate de Andreea Marin erau la vremea aceea extrem de apreciate, mai ales de către publicul feminin, care nu avea la fel de mult acces ca acum la o gamă atât de largă de piese vestimentare.

 

”Surprize, surprize”, prezentată de Andreea Marin, a fost cea mai urmărită emisiune din țara noastră, timp de nouă ani consecutiv.

 

”Zâna surprizelor”, superbă și la 45 de ani

Timpul a zburat și după aproape un deceniu în care a prezentat emisiunea ”Surprize, surprize”, Andreea Marin a decis că este timpul să se oprească. Motivul a fost unul foarte întemeiat. În 2007, Andreea Marin a născut-o pe Violeta, fata pe care o are împreună cu Ștefan Bănică jr. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006, dar căsnicia lor a durat doar 7 ani. Pentru Andreea Marin, aceea a fost a doua căsătorie. În 1995, la vârsta de 21 de ani, aceasta s-a căsătorit pentru prima dată, cu Cristian Gheorghiță, dar au divorțat după 5 ani.

Andreea Marin arată impecabil la 45 de ani

În ciuda faptului că viața ei s-a schimbat, o dată cu venirea pe lume a micuței, Andreea Marin nu a stat departe de televiziune și a fost implicată în nenumărate proiecte, care mai de care mai atractive. Ajunsă acum la 45 de ani, ”Zâna” nu și-a pierdut deloc farmecul de acum 20 de ani. Arată în continuare la fel de bine, chiar dacă a recunoscut că nu a apelat la nicio intervenție estetică. În schimb, vedeta are foarte mare grijă la alimentație și este adepta unui stil de viață sănătos, fără excese, de niciun fel.