Beauty

Ce rutină de beauty are Emilia Clarke

Camelia
July 17, 2023 08:16 AM

Emilia Clarke face parte din vedetele ce se bucură mereu de un ten curat și strălucitor, fără a apela la foarte mult machiaj. Acum, aceasta a vorbit despre produsele ei cosmetice favorite, dar și despre trucurile pe care le folosește de-a lungul timpului.

Pe aceeasi temaCui îi stă mai bine: Katy Perry sau Emilia Clarke?

Emilia Clarke, totul despre secretele de beauty

De multe ori, lumea este interesată să afle ce secrete de beauty au vedetele, iar Emilia Clarke a cucerit pe toată lumea imediat după apariția sa din serialul faimos ‘Game of Thrones’. Totuși, acum, ea a dezvăluit că se folosește de anumite produse și are câteva secrete ce sunt la îndemâna oricui.

La fiecare apariție a sa, când nu tinde să aleagă un machiaj cât mai natural, ea mizează pe rujul roșu, un produs cosmetic clasic ce nu trebuie să lipsească niciodată, mai ales atunci când se dorește un look cât mai glam fără prea mult efort. „Atunci când îți iei primul ruj roșu, crezi că acolo te vei opri. Apoi începi să îți lărgești orizonturile. Acum am sute. Zilele acestea sunt mult mai îndrăzneață și îl folosesc și la prânz. De ce nu?”, a spus actrița în exclusivitate pentru publicația InStyle.

Cât despre tenul său, aceasta încearcă să îl mențină cât mai hidratat printr-un anumit produs, dar are grijă să bea și multă apă: „Pe măsură ce am înaintat în vârstă, am învățat că hidratarea te menține tânără. Dacă ai pielea curată, hidratează-te, bea multă apă și gândește într-un mod pozitiv.”

„Obișnuiam să am o piele cu adevărat uscată și foloseam creme ce se simțeau ca niște medicamente. Clinique are un produs numit Moisture Surge 100 Hour Auto-Replenishing Hydrator. Încercați să spuneți de 10 ori mai repede. Este o cremă hidratantă, ce are o textură asemănătoare cu un gel. Este un produs minunat!”, a continuat ea.

Emilia Clarke, despre îngrijirea părului său

Emilia Clarke a fost nevoită să poarte o perucă în nuanțe de blond pentru a o interpreta pe Daenerys Targaryen, motiv pentru care părul său a fost deteriorat, mai ales pentru că aceasta a decis să se vopsească în aceeași nuanță ca personajul său în ultimul sezon.

„Am decis să îmi vopsesc părul blond pentru că voiam să am culoarea lui Daenerys pentru ultimul sezon. Părul meu era atât de ars, încât a trebuit să îl tai, adică am avut o tunsoare băiețească exact ca Leonardo DiCaprio în ‚Romeo + Juliet’. Acum, părul meu natural a crescut. Îl îngrijesc mai bine decât își poate imagina cineva. Este cea mai mare realizare a mea și nu intenționez să îl mai tund vreodată.”, a spus actrița.

De asemenea, aceasta a recunoscut că felul în care se privește s-a schimbat de-a lungul anilor: „Nu cred că am fost singura femeie din lume ce nu putea suporta gândul de a ieși afară fără pic de machiaj. Acum sunt mai atentă la îngrijirea pielii, nu la machiaj.”