Beauty

Ce rutină de beauty are Kate Moss

iulia.statie
June 10, 2020 18:10 PM

Este greu să vorbim de anii 1990 fără a ne gândi la Kate Moss. Modelul britanic a ajuns faimos pentru campaniile cu Calvin Klein încă de când era doar o adolescentă, iar de atunci, a devenit unul dintre cele mai faimoase supermodele din toate timpurile.

Pe aceeasi temaCe au purtat Kate Moss și fiica ei, Lila, la nunta lui Marc Jacobs

Kate Moss și-a dezvăluit secretele de beauty

De la stilul ei effortless chic, la ținutele boho, este clar că vedeta nu doar că are un stil excepțional, dar reușește să își păstreze mereu frumusețea intactă.

Acum, Kate și-a împărtășit secretele cu publicația Elle, dezvăluind că adoră sucul de țelină și împarte rutina de beauty cu fiica ei, Lila.

„Mă culc la 11 noaptea și mă uit pe Netflix înainte să adom. Doar ce am terminat serialul Sex Education, este foarte amuzant. Mă trezesc în jur de 8 dimineața. Sunt fără putere dacă nu dorm opt ore pe noapte. Prima oară beau apă caldă cu lămâie, iar după urmează cafeaua.”, a explicat aceasta.

Cât despre makeup-ul său, Moss este o fană împătimită a bronzerului. „Folosesc puțină acoperire, apoi mă dau cu orice bronzer pe care îl găsesc, un ruj Decorte, iar apoi îmi curbez genele.”, a zis ea.

Modelul face multe exerciții și nu renunță la sport, silueta sa perfectă fiind dovada. „Rutina mea de sport începe cu yoga dimineața, instructorul meu vine la mine acasă.”, a explicat Moss.

Totuși, nu înseamnă că vedeta, deși este un supermodel faimos și nimeni nu poate uita cum arată Kate Moss, nu are defecte sau plăceri neobișnuite atunci când vine vorba de rutina ei de beauty. „Uit să mă demachiez când sunt obosită. Urăsc cum se simte dimineața. Ultimul lucru pe care l-am cumpărat este o rolă de jad pentru față. Iubesc să îmi fac masaj sub ochi, țin mereu una în geantă, când mă plictisesc, o folosesc. Frigiderul meu este plin de țelină. Fac suc de țelină pentru toată lumea din casă dimineața.”, a explicat ea despre micile plăceri, dar și defectele sale.

„Rutina mea este foarte simplă, doar mă spăl și mă dau cu cremă hidratantă. Când merg în vacanță, mă răsfăț. Eu și fetița mea folosim serumuri și ne facem măști împreună. Cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut în numele frumuseții a fost să îmi vopsesc părul roz. A durat doar o săptămână, dar când am revenit la culoarea mea, părul mi-a picat și a trebuit să îl tai pe tot!”, a spus aceasta.

Cât despre ce o face să își păstreze frumusețea de o naturalețe debordantă, Kate are câteva sfaturi simple: „Scap de stres făcând yoga. Mă ajută să mă concentrez mereu. Secretul meu de beauty este crema de soare! Folosesc Roche-Posay Anthelios Fluid SPF+50, pentru că o pot folosi sub machiaj. Cel mai bun sfat în legătură cu machiajul pe care l-am primit este să îmi găsesc un ruj pe care îl pot folosi și ca blush.”