Beauty

Ce rutină de beauty are Rosie Huntington-Whiteley

iulia.statie
July 19, 2020 11:45 AM

Rosie Huntington-Whiteley are o prezență de succes atât în social media, cât și în industria modei. Apărând în unele dintre cele mai de succes reviste, aceasta a fost primul model britanic ce a semnat cu o agenție la doar 16 ani, iar, de atunci, cariera s-a a înflorit, devenind o femeie de afaceri de succes.

Pe aceeasi temaCe cadou năucitor i-a făcut Travis Scott lui Kylie Jenner pentru Valentine's Day

Ce secrete de beauty are Rosie Huntington-Whiteley

Acum, vedeta a discutat cu publicația Vogue pentru a explica cum jonglează între viața de mămică și carieră, ținând cont că are un băiețel de trei ani, pe nume Jack, împreună cu actorul Jason Statham: „Uneori simt că la finalul zilei am reușit atât de mult, dar mai sunt și zile în care mă simt vinovată ca și mamă sau cred că nu am făcut tot ce trebuia la muncă pentru că mintea mea era altundeva.”

Cunoscută pentru frumusețea ei răvășitoare, vedeta recunoaște că nu își dorește să păstreze misterul cu privire la rutina ei: „Nu am secrete atunci când vine vorba de frumusețe. Vreau să le spun totul tuturor.”

„Cred că am o abordare less is more, iar aceasta se potrivește atunci când vine vorba despre tenul, dar și machiajul ales. Vreau produse ce funcționează pentru mine. Vreau produse ușor de utilizat, versatile.”, a spus ea.

Vedeta folosește Unlocked mascara, un produs cu o formulă unică a brand-ului Hourglass. „Este o formulă unică. Nu am folosit niciodată un rimel ca acesta. Chiar definește genele.”

„Folosesc is Clinical de șapte ani și este un brand incredibil ce mi-a schimbat tenul. Mereu îmi dau seama dacă aleg alt brand și mereu mă întorc la acesta. Au cele mai bune produse pe care le-am folosit.”, a declarat aceasta cu privire la produsele de beauty folosite.

Este greu să ne imaginăm că modelul suferă de acnee, dar aceasta recunoaște că din când în când are probleme cu tenul atunci când folosește prea mult machiaj, așa că încearcă să trateze orice problemă cu produsul ZO Skin Health Oil Control Pads: „Au un pic de acid salicilic și acid glicolic în ele pentru refacerea pielii și curățarea profundă a porilor. De multe ori am probleme, deoarece folosesc mult machiaj și consider că acele ingrediente exfoliante ajută la curățarea profundă a pielii mele.”

Ce spune Rosie despre stilul ei vestimentar

Când vine vorba de silueta sa, Huntington-Whiteley dezvăluie că adoră să petreacă timp singură, în natură și iubește să facă sport. De asemenea, un alt lucru ce o face fericită este faptul că își sună mama des: „Mă încui în baie și o sun pe mama, acesta este adevărul.”

„Pentru mine, sănătatea mintală reprezintă abilitatea de a menține conversații, de a putea discuta cu oamenii. Exercițiile sunt extrem de importante pentru mine și nu prea am fost fericită în carantină. O oră la sală îmi aduce multe satisfacții.”

La o simplă privire pe Instagram-ul său, putem observa că Rosie are o pasiune pentru selfie-urile în oglindă: „Acele selfie-uri în oglindă, nu pot să explic, au o viață a lor. Oamenii le adoră.”

Dacă este ceva ce a făcut-o faimoasă pe aceasta, atunci este stilul ei rafinat și elegant, pe care toată lumea încearcă să îl copieze. Cu o garderobă minimalistă și o maturitate stilistică de invidiat, Rosie a devenit ușor trendsetter. „Cred că stilul meu a devenit mult mai minimalist și mă îndrept către lucruri clasice, investiții ce vor dura și pot fi purtate atât ziua, cât și noaptea. Piese ce pot fi purtate de mai multe ori, dar nimeni nu își va da seama.”