Beauty

Ce rutină de beauty simplă are Hailey Baldwin

iulia.statie
September 27, 2020 12:00 PM

Hailey Baldwin, pe lângă faptul că are un stil vestimentar fără de cusur, este cunoscută și pentru faptul că nu se teme să pozeze nemachiată, arătând spectaculos de fiecare dată.

Pe aceeasi temaBieber Beauty - Brandul de cosmetice pe care Hailey Bieber urmează să îl lanseze

Ce pași respectă Hailey Baldwin în rutina de beauty

Acest lucru nu ar trebui să ne mire. Expuse la multe prezentări de modă, campanii și evenimente, modelele sunt machiate excesiv de fiecare dată, așa că în majoritatea timpului când nu lucrează, acestea încearcă să își păstreze tenul cât mai curat și natural.

Secretul cel mai de preț al vedetei? Hidratarea. Atunci când vine vorba despre rutina ei de beauty, Hailey respectă cinci pași simpli.

Pentru început, aceasta își îndepărtează machiajul. Cum toate știm, nu este bine să păstrăm machiajul mult timp pe față, iar noaptea trebuie să ne culcăm nemachiate, fără a uita de acest pas vreodată. Apoi, ea folosește un cleanser, esențial pentru o piele sănătoasă, ce eliberează pielea de toate urmele de machiaj, poluare și protecție solară. 

Al treilea pas constă în folosirea unui tratament pe bază de niacinamidă, notează publicația Vogue. Acesta reduce imperfecțiunile pentru a avea o pile fără de cusur, dar și aspectul petelor închise la culoare.

Cum se răsfață vedeta

Apoi, Hailey aplică un ser îmbogățit cu acid hialuronic pentru a se asigura că pielea ei este împrospătată în timp ce doarme. Ingredientele active repornesc funcțiile reparatoare ale epidermei din interior. Și ultimul pas este aplicarea unui tratament hidratant pentru față. Acest ultim produs îi permite să se asigure că pielea ei se va menține hidratată pe tot parcursul nopții.

Hailey Baldwin este dedicată acestei rutine și o urmează în fiecare zi, dovadă fiind pielea ei strălucitoare și sănătoasă. Mai mult, vedeta declara acum ceva timp că este important să aibă grijă de ea pentru a se asigura că se simte mereu bine: „Ador să stau în cadă și îmi pun mereu uleiuri esențiale atunci când fac baie, merg la masaj sau îmi fac o mască acasă. Cred că anul acesta încep să învăț cât este de important pentru mine să îmi iau timp pentru a mă simți bine.”