Fashion

Ce s-a întâmplat cu buchetul de mireasă al Alinei Binder, soția Principelui Nicolae

Verdict.ro
October 4, 2018 12:10 PM

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit religios weekendul trecut, la Sinaia. Recent, cei doi au oferit primul interviu în calitate de soț și soție. Cuplul a dezvăluit locul în care își vor petrece luna de miere, iar Alina a mărturisit ce se va întâmpla cu buchetul ei de mireasă.

Pe aceeasi temaAbsolut superbă! Ce rochie a îmbrăcat Alina Binder pentru dansul mirilor

Ce s-a întâmplat cu buchetul de mireasă al Alinei Binder, soția Principelui Nicolae

Fostul Principe Nicolae a avut-o alături în ziua cea mare în care a ajuns la altar doar pe sora sa, Principesa Elisabeta Karina. Lipsa Familiei Regale l-a mâhnit și l-a îndurerat foarte mult pe acesta. „Avem altfel de emoţii acum, uitându-ne în urmă şi văzând cum a ieşit evenimentul şi ce amploare a avut, suntem emoţionaţi de tot ajutorul pe care l-am primit. Mă bucur foarte mult că sora mea a venit şi a fost alături de noi în acest moment special.

A fost un vis. Suntem lăsaţi fără cuvinte, mai ales de ce experienţe am avut în biserică. Slujba a fost unică şi a fost o mare bucurie pentru noi toţi”, – a dezvăluit fostul Principe Nicolae la Antena Stars, scrie Unica.

Totodată, cei doi au povestit despre vizita făcută la Curtea de Argeș pentru a aduce un omagiu bunicilor, Regele Mihai și Regina Ana. Alina va urma exemplul lui Meghan Markle și va depune buchetul de mireasă la mormântul Reginei.

„Am vrut să aducem un omagiu străbunicilor şi am ales acest loc. Am venit cât am putut de repede aici, să depunem flori şi am simţit prezenţa lor şi i-am avut alături. Înseamnă foarte mult pentru noi Curtea de Argeş. Buchetul de mireasă îl voi lăsa la Regina Ana, bunica lui Nicolae”, – a mărturisit Alina Binder, potrivit Unica.