News

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker

iulia.statie
September 12, 2020 16:16 PM

Este evident că există o situație tensionată între Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker, mai ales când vine vorba de o continuare a filmelor Sex and the City.

Pe aceeasi temaCele mai bune ținute ale vedetelor de pe timpul maternității

Ce relația au Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker

Deși cele două au negat vehement zvonurile timp de ani de zile, Kim Cattrall a rupt tăcerea la un moment dat și a spus deschis ce crede despre colega ei, dar și că există o mică șansă ca ea să se alăture din nou personajelor din serialul ce a făcut-o faimoasă. Probabil că acest lucru vine ca o dezamăgire pentru fani, dar actrița are motive solide pentru această alegere.

Încă de la începutul serialului, au existat zvonuri că faimoasele actrițe nu se înțeleg deloc în spatele cortinei, iar acestea se certau deseori din cauza banilor. Negocierea privind salariul era citat deseori ca un motiv pentru care oamenii credeau că vedetele nu se au bine.

Deși Parker a negat vehement zvonurile timp de ani întregi, zvonurile au continuat să existe până și în zilele noastre. „A fost dureros pentru mine pentru că a existat o poveste despre mine și Kim ce nu reflecta ce se întâmplase la filmări. Nimeni nu pune întrebări când sunt seriale despre bărbați. Nu este interesant?”, a spus ea pentru Time.

Totuși, după un schimb de replici furtunos pe social media, toate acele speculații despre ele au fost confirmate și a ieșit la suprafață adevărul: Sarah Jessica și Kim chiar nu erau așa de bune prietene precum părea.

Ce s-a întâmplat între cele două

În 2018, fratele lui Cattrall a dispărut și a fost găsit după ce s-a sinucis. Parker și-a exprimat atunci condoleanțele printr-o postare: „Dacă cineva din viața ta, indiferent dacă mai ții legătura sau nu, suferă, din orice motiv, trebuie să transmiți condoleanțe pentru a anunța că te gândești la el.”

Acest gest de pace nu i-a picat prea bine lui Cattrall: „Mama mea m-a întrebat astăzi: ‚Când Sarah Jessica Parker, ipocrita aceea, te va lăsa în pace?’. Nu ești familia mea. Nu ești prietena mea. Așa că îți spun o singură dată să nu mai profiți de pe urma tragediei pentru a îți salva imaginea de fată bună.”

 

View this post on Instagram

 

My Mom asked me today “When will that @sarahjessicaparker, that hypocrite, leave you alone?” Your continuous reaching out is a painful reminder of how cruel you really were then and now. Let me make this VERY clear. (If I haven’t already) You are not my family. You are not my friend. So I’m writing to tell you one last time to stop exploiting our tragedy in order to restore your ‘nice girl’ persona. Copy and paste link https://nypost.com/2017/10/07/inside-the-mean-girls-culture-that-destroyed-sex-and-the-city/

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Care este adevărul despre continuarea serialului Sex and the City

Când toată lumea și-a dat seama că ele nu au o relație prea bună, inevitabil au pornit întrebări în legătură cu Sex and the City 3. Kim a explicat că ea nu este disponibilă pentru a mai lucra la un alt film, iar răspunsul a rămas negativ pentru ani de zile. Mai mult, ea a confirmat că niciodată nu a fost prietenă cu celelalte actrițe, confirmând zvonurile, după care tabloidele au putut profita din plin.

Bineînțeles, poveștile false au continuat, numeroase surse susținând că Sarah Jessica Parker se gândește la a continua totul fără Kim și a găsi un sfârșit tragic pentru personajul actriței. Ba chiar, totul a mers atât de departe, încât cel mai nou zvon susține că acestea s-au împăcat, însă, puțin probabil, căci Gossip Cop a intervenit și în această poveste.