News

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Lidia Buble și Răzvan Simion

iulia.statie
June 10, 2020 12:15 PM

Imediat cum Răzvan Simion a anunțat că este oficial și el și Lidia Buble au decis să o ia pe drumuri separate, au început să apară tot mai multe detalii despre despărțirea lor.

Pe aceeasi temaCum arăta, de fapt, Lidia Buble acum 6 ani, înainte să se cupleze cu Răzvan Simion și de operațiile estetice. FOTO

Cine și-a dorit despărțirea

Se pare că prezentatorul TV și-ar fi dorit despărțirea, în timp ce Lidia Buble ar fi încercat să salveze relația dintre ei, după cum au susținut câțiva apropiați ai cuplului pentru publicația wowbiz. Mai mult, între cei doi situația nu mai era chiar așa de roz precum părea, dar, totuși, cei doi vor rămâne prieteni și parteneri de afaceri.

”Răzvan Simion a fost cel care s-a despărțit de Lidia Buble?! Și nu de ieri, de azi! Situația asta durează de câteva luni bune. Ea a încercat să mai ascundă, însă, era foarte tristă de fiecare dată, fiindcă el i-a zis că este mai bine să stea singură, ca și când…gata, aici se oprește povestea. Lidia a mai încercat să salveze ceva, dar nu s-a putut, conștientizează că nu se mai poate face nimic. Vor rămâne probabil doar ”parteneri de afaceri”! Atât.”, au spus apropiații celor doi, potrivit publicației menționate mai sus.

Cei doi formau un cuplu extrem de puternic în showbiz-ul românesc, însă, acum câteva zile, Răzvan a decis să facă lumină cu privire la relația pe care o au și să spună adevărul despre despărțirea lor printr-un mesaj pe social media, pe care acum acesta l-a șters.

Ba chiar, recent, prezentatorul era surprins în compania unei roșcate, după cum s-a putut observa în pozele obținute de publicația Ciao. Răzvan Simion a fost văzut pe atunci la o locuință extrem de frumoasă, dintr-o zonă centrală, alături de o altă femeie. Ținând cont că aceștia au ieșit separat din casă, iar pe atunci Lidia Buble era plecată acasă, la părinții ei, aceste fotografii au trezit extrem de multe suspiciuni printre internauți.