News

Ce salariu avea Andreea Marin când lucra în televiziune

iulia.statie
August 13, 2020 13:45 PM

Timp de nouă ani, Andreea Marin a fost gazda show-ului ‚Surprize, surprize’, ce a fost în topul audiențelor încă de la apariție.

Pe aceeasi temaAndreea Marin, despre evoluția sa vestimentară: „Îmi place să fiu feminină”

Ce salariu avea Andreea Marin când lucra la ‘Surprize, surprize’

 ‚Surprize, surprize’ a fost una dintre cele mai longevive emisiuni difuzate de Televiziunea Națională, însă, contrar aparențelor, Andreea Marin nu câștiga un salariu mare atunci când lucra la acest show de televiziune. Totuși, aceasta a explicat că în momentul în care a devenit directorul de la această emisiune, lucrurile au început să se schimbe.

”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune.”, a spus Andreea Marin, potrivit revistei Viva.

Andreea Marin își amintește că a luat totul de la zero și era plătită cu jumătate de normă, așa că banii îi ajungeau pentru lucrurile mărunte, cum ar fi să își plătească taxiul până la muncă pentru a se asigura că se poate îmbrăca așa cum își dorește.

”Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri.”, a adăugat vedeta.