Fashion

Ce sandale preferă celebritățile

iulia.statie
July 21, 2020 16:46 PM

Atunci când ne gândim la vară, imediat ne dorim să ne achiziționăm o pereche de sandale ușoare, perfecte pentru sezonul călduros, indiferent dacă dorim să le purtăm ziua sau la evenimentele ce au loc seara.

Pe aceeasi temaArticole vestimentare și accesorii esențiale din garderoba a 16 femei de succes

Dar pe care să le alegem? De la perechile confortabile, sport, la sandale minimaliste cu toc, există multe opțiuni pe care le avem în fața noastră, așa că niciodată nu strică puțină inspirație de la celebritățile noastre favorite. Ce au ales ele să poarte și care sunt tendințele pentru această vară?

Birkenstock

Nu există zonă de mijloc când vine vorba de aceste sandale, le poți iubi sau le poți urî. Totuși, Kendall Jenner nu poate să uite de aceste piese extrem de confortabile ce vin extrem de bine cu o ținută lejeră de vară.

Jacques

Este foarte posibil să nu găsim un model ce nu are în garderobă o pereche de sandale făcute de brand-ul din St. Tropez. Fondat de către Jacques și Elise Keklikian în 1993, aceasta afacere de familie a creat încălțăminte pentru Brigitte Bardot, Joan Collins și Pablo Picasso.

Ancient Greek Sandals

Sandalele handmade, făcute în Grecia folosind tehnici tradiționale, sunt unele dintre dintre piesele favorite ale celebrităților. Selena Gomez, Chrissy Teigen și Jenna Dewan sunt doar câteva vedete ce apreciază design-ul inedit al acestor piese.

Adidas

În valoare de doar 50 de dolari perechea, vedetele poartă acești papuci chiar și cu ținutele elegante. Aceste creații unisex vin într-o multitudine de culori și print-uri, dar niciodată nu o să dai greș privind combinația clasică black & white.

Stuart Weitzman

Preferi să mergi pe tocuri toată vară? Ei bine, nici vedetele noastre nu se dau în lături de la o pereche de sandale cu toc. Nu doar că vin bine la ținutele lejere, cât și la cele elegante, oferindu-ți un twist modern și o senzualitate aparte.