News

Ce se întâmplă cu fiica Antoniei, Maya! Cine a primit custodia după ce s-a terminat divorțul

iulia.statie
November 19, 2020 14:00 PM

Divorțul între Antonia și fostul soț, Vicenzo Castellano, s-a încheiat în sfârșit, iar artista este oficial o femeie liberă după aproximativ șapte ani în care s-a luptat în tribunale. Cei doi au o fetiță împreună, pe Maya, iar custodia ei a fost singurul lucru de discutat.

Pe aceeasi temaȚi-o mai amintești pe prima soție a lui Alex Velea? Cu ce se ocupă Ana acum

La cine rămâne fiica Antoniei, Maya, după ce s-a finalizat divorțul

Antonia și Vicenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță, pe Maya. Relația dintre cei doi nu a avut succes, despărțindu-se în 2013, iar, de atunci, ei se luptă pentru custodia fiicei lor dar și pentru recunoașterea paternității lui Alex Velea pentru cei doi băieți pe care artista îi are împreună cu actualul partener, Akim și Dominic.

Acum, avocatul artistei a povestit ce se va întâmpla cu Maya, iar partea bună este că Antonia și Vincenzo au ajuns la o înțelegere și au custodie comună.

„Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate., a declarat avocatul Antoniei, potrivit cancan.ro.

„Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile.”, a continuat avocatul artistei.

Ce a spus Vincenzo Castellano despre Antonia

Divorțul a durat șapte ani, iar cei doi au avut câteva neînțelegeri, însă, acum, trecutul a rămas în spate, iar Vincenzo are cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere, el dezvăluind că se bucură pentru că Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea și a reușit să își întemeieze o familie minunată.

„Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea. (…) Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă.”, a spus Vincenzo Castellano.