News

Ce se întâmplă, de fapt, între Bradley Cooper și Lady Gaga

andreea voicu
June 21, 2019 13:10 PM

Zvonurile că Bradley Cooper și Lady Gaga ar avea o relație în secret se accentuează pe zi ce trece, mai ales că ambii s-au despărțit de partenerii lor.

Pe aceeasi temaBradley Cooper a fost părăsit de modelul rus, Irina Shayk?

Cu toate acestea, cei doi sunt în continuare prieteni buni și nimic mai mult. Potrivit presei internaționale, Bradley Cooper se concentrează mai mult asupra carierei și fiicei sale, Lea De Seine, în vârstă de 2 ani.

Ce se întâmplă, de fapt, între Bradley Cooper și Lady Gaga

‘Bradley și Irina se simt mai liberi și sunt ușurați că pot găsi timp să se ocupe de cariera lor și să petreacă timp alături de fiica lor. Ei sunt 100% de aceeași părere în ceea ce privește creșterea fiicei lor, dorind ca aceasta să fie fericită și bine îngrijită’, au declarat surse din apropierea actorului.

Între timp, Bradley Cooper și Lady Gaga nu formează un cuplu și sunt doar amici: ‘Despărțirea a fost dureroasă și nu este o prioritate pentru Bradley Cooper să înceapă o nouă relație, însă el și Gaga au o prietenie puternică. Bradley și Gaga speră să lucreze din nou împreună și prietenii lor cred că în prezent cei doi sunt doar foști colegi și buni prieteni’. 

Atât Shayk, cât și fostul logodnic al lui Lady Gaga, Christian Carino, au simțit că relațiile lor au avut de suferit din cauza pasiunii pe care Bradley și Lady Gaga au avut-o pentru munca lor.

„Christian și Irina au multe în comun, amândoi simt că au pierdut dragostea din cauza muncii neîntrerupte și a dedicării pe care au arătat-o partenerii lor carierei’, mai susțin tabloidele din afară.