News

Ce se întâmplă între Demi Lovato și Max Ehrich după ce au rupt logodna

iulia.statie
September 29, 2020 12:32 PM

Se pare că Demi Lovato și Max Ehrich nu se înțeleg chiar așa de bine după ce au anulat logodna.

Pe aceeasi temaDecizie șocantă a lui Demi Lovato. Nu este prima oară când o face

Ce se întâmplă cu Demi Lovato și Max Ehrich

Cântăreața nu se bucură de modul în care fostul logodnic a reacționat după ce aceasta a decis să anuleze logodna. Aceștia au început să formeze un cuplu în martie, iar actorul a cerut-o în căsătorie în iulie, însă, nu au avut șanse de reușită, căci săptămâna trecută s-a aflat că ei nu mai sunt împreună.

Încă de atunci, Max Ehrich susținea că Demi nu i-a spus că vrea să se despartă de el, ci ar fi aflat totul în timp ce citea știrile. „Să vă imaginați cum este să aflați starea relației voastre dintr-un tabloid. În timp ce vă aflați în mijlocul filmărilor unui film despre un pastor, a cărui intenție este de a ajuta oamenii.”, scria el după despărțire.

Totuși, mai multe surse au declarat că actorul minte cu desăvârșire, căci Demi l-ar fi anunțat cu mult timp înainte ca totul să se afle. „Demi nu mai vrea să aibă contact cu el în acest moment. Este rușinată de modul în care se comportă și despre cum discută de ce au avut ei pe social media. Nu mai vrea să audă de el.”, au zis sursele.

Mai mult, un alt prieten apropiat a declarat că actorului nu îi vine să creadă că relația lor a ajuns la final și că a încercat să ia legătura cu Demi, dar aceasta nu mai vrea să aibă vreo legătură cu fostul ei iubit. „Demi a terminat această relație și nu mai vrea să îl vadă. Nu îi vine să creadă că a căzut în capcana lui și este extrem de supărată pentru acest lucru.”

De ce s-au despărțit cei doi

În același timp, cântăreața a șters toate pozele de pe contul ei de Instagram în care apărea fostul iubit, iar Max Ehrich a făcut în același fel.

Deși Demi a călătorit în această lună pentru a își vedea iubitul la filmări, a existat o situație tensionată între ei, așa că ea a decis să plece pentru a se gândi ce își dorește să facă mai departe. Oricum, distanța nu a fost singura ce i-a făcut pe aceștia să se despartă, căci o altă sursă susține faptul că artista a ignorat toate semnalele de alarmă pe care le-a primit din partea lui Max.

„Ea nu știa cine este Max cu adevărat și nu credea că are intenții bune. Nu are încredere în el.”, a spus sursa.