Ce se întâmplă între Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy. Cei doi au ajuns la o înțelegere privind divorțul

iulia.statie
January 14, 2021 15:10 PM

Mary-Kate Olsen și fostul ei soț, Olivier Sarkozy, au ajuns la o înțelegere privind divorțul, după cum au dezvăluit chiar avocații lor în timpul unei întâlniri de pe Zoom la care a participat și judecătorul Lori Sattler.

Pe aceeasi temaCupluri celebre care s-au căsătorit în secret

Mary-Kate Olsen și fostul soț vor divorța oficial

Mary-Kate Olsen a avut câteva probleme și nu s-a putut conecta, dar după 10 minute, ea a fost prezentă, cerându-i scuze judecătorului. Întâlnirea din mediul online a durat aproximativ 20 de minute, iar avocatul lui Sarkozy a dezvăluit că foștii soți s-au înțeles până la urmă.

„Deci, am ajuns la un acord final. Apreciem timpul pe care ni l-ați acordat. A fost dificil, dar continuăm să facem progrese. În această dimineață am ajuns la un acord final. Trebuie doar să revizuim acel acord, să îl punem în executare și să îl trimitem judecătorului, dar totul a fost făcut.”, a dezvăluit Michael Mosberg.

Această veste vine la opt luni de la despărțirea celor doi. Olsen a semnat actele de divorț pe 17 aprilie 2020, dar procesul a fost blocat pe fondul pandemiei de coronavirus. De asemenea, ea a depus un ordin de urgență pentru a putea să divorțeze cât mai repede de omul ce i-a fost soț timp de cinci ani, dar judecătorul a respins cererea.

În timpul întâlnirii video, judecătorul i-a întrebat pe cei doi dacă mai există probleme ce necesită a fi discutate la judecătorie. După ce au dat un răspuns negativ, Lori Sattler a răspuns: „Dacă pentru toată lumea este clar că vom obține un acord, nu trebuie să mă vedeți, ceea ce îmi place la fel de mult pe cât îmi place să văd pe toată lumea aici, dar cred că toți preferați să ajungem la final. Să terminăm. Semnați hârtiile și haide să îi facem doi oameni divorțați. Cred că acesta este obiectivul tuturor.”

După ce s-a aflat că Mary-Kate și Olivier au decis să divorțeze, se pare că una dintre problemele celor doi era chiar casa în care locuiesc. „Sunt îngrozită că soțul meu încearcă să mă dea afară din locuință, iar dacă va reuși, voi rămâne fără casă și îmi voi pierde bunurile personale.”, declara vedeta pe atunci.

Fosta soție, mărul discordiei?

Cât despre mărul discordiei dintre cei doi, fostul partener al vedetei decidea pe atunci să își aducă fosta parteneră chiar în casa în care locuise cu actuala, după cum dezvăluiau mai multe surse.

„Olivier era îngrijorat pentru siguranța familiei lui în New York pe timpul pandemiei. El a insistat să își aducă fosta soție, copiii și mama din New York în casa lor din Bridgehampton. Poate că francezii cred altceva despre mariaj, dar, chiar dacă Mary-Kate îi adoră copiii lui Olivier, a fost prea mult ca și fosta soție să locuiască cu ei. Ce femeie și-ar dori ca fosta soție a partenerului să locuiască cu ea pe o perioadă nedeterminată în timpul unei crize?”, au susținut sursele.

„Între Charlotte și Olivier nu există o legătură amoroasă, însă el și-a dorit ca toți să fie în siguranță pe perioada pandemiei. Nu este ceva neobișnuit ca Charlotte să stea în casa cuplului din Hamptons pe durata vacanțelor, ea chiar a fost și la nunta lor.”, au spus o sursele.

„Ei s-au distanțat emoțional. Nu există infidelitate sau trădare, ci doar s-au distanțat. Planul lui cu mutarea familiei a fost ultima picătură pentru Mary-Kate.”, au adăugat sursele.