News

Ce se întâmplă între Selena Gomez și Bella Hadid

iulia.statie
May 6, 2020 16:58 PM

Cum mulți dintre noi suntem forțați să stăm în casă, activitatea noastră se rezumă acum la social media, iar starurile nu se dezic de la regulă!

Pe aceeasi temaNoua melodie a lui The Weeknd este despre Selena Gomez?

Ce se întâmplă între Selena Gomez și Bella Hadid

În weekend, fanii au observat că Bella Hadid i-a dat follow Selenei Gomez pe Instagram, sugerând că drama dintre cele două s-a evaportat, acestea având câteva divergențe ținând cont că ambele au fost împreună cu artistul The Weeknd.

Gomez și Weeknd au fost împreună în 2017, într-o perioadă în care Bella și cântărețul aveau o perioadă plină de despărțiri și împăcări. Atunci, imediat cum veștile că Gomez și acesta sunt împreună au luat cu asalt internetul, cele două au decis să își dea unfollow pe social media.

Selena a decis să încerce să îngroape securea războiului în noiembrie, dându-i follow la loc modelului, însă, Bella nu i-a întors favorul.

Totuși, chiar dacă aceasta i-a dat follow zilele acestea, imediat a decis că a făcut o mișcare greșită, însă fanii au observat jocul ei de follow și unfollow. Unii chiar au susținut că ea a făcut acest lucru pentru a-l enerva pe The Weeknd.

Hadid și Gomez au fost implicate anul trecut într-o dramă, căci cântăreața a lăsat un comentariu la o postare de-a modelului, iar Bella imediat a decis să șteargă poză. Artista a aflat de această mișcare răutăcioasă de la fani.

 

View this post on Instagram

 

Felt relevant. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Potrivit TMZ, Bella a șters poza pentru că nu îi plăcea și i-a dat mesaj Selenei pentru a înlătura confuzia creată. Este neclar totuși de ce zilele acestea ea a făcut o altă mișcare.