News

Ce se va întâmpla cu Samantha Jones, personajul jucat de Kim Cattral în ‚Sex and the City’

iulia.statie
February 11, 2021 18:04 PM

După ce s-a anunțat că la noul serial vor participa Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, dar Kim Cattrall a refuzat categoric să mai lucreze la acest proiect, toată lumea s-a întrebat ce se va întâmpla cu personajul ce a consacrat-o pe actriță, Samantha Jones.

Pe aceeasi tema7 lucruri pe care nu le știai despre Sex and the City

Ce se va întâmpla cu Samantha Jones

Casey Bloys, ce lucrează pentru HBO, a dezvăluit că Michael Patrick King și Sarah Jessica Parker, ce a jucat-o pe Carrie Bradshaw, nu încearcă să reinterpreteze serialul original, ci doar să aducă o continuare extrem de interesantă ce îi va face pe fani să urmărească acțiunea cu sufletul la gură.

„Ei nu încearcă să spună că aceste personaje retrăiesc vârsta de 30 de ani. Este o poveste despre femeile aflate la 50 de ani, ce sunt preocupate cu lucrurile de care oamenii aflați la 50 de ani au parte.”, a dezvăluit acesta.

Totuși, deși nu s-a referit în mod direct la personajul Samantha Jones, el a explicat: „La fel ca în viața reală, oamenii vin în viața ta, oamenii pleacă. Prieteniile dispar, altele noi încep. Deci, cred că vor fi indicate etapele reale ale vieții. Ei încearcă să spună o poveste sinceră despre cum este să fii o femeie în vârstă de 50 de ani ce locuiește în New York. În același timp, totul o să fie oarecum organic, iar prietenii pe care îi ai la 30 de ani poți să nu îi mai ai când ai 50 de ani.”

Sarah Jessica Parker, despre relația cu Kim Cattrall

Nu este necunoscut faptul că actrița Kim Cattrall a refuzat să participe în continuarea serialului, căci aceasta nu a vrut să lucreze la un al treilea film ‚Sex and the City’. Vedeta a dezvăluit în trecut că a primit multe critici pentru alegerea sa, dar, în același timp, mulți fani știu de conflictele dintre ea și Sarah Jessica Parker, pe care a doua actriță le neagă vehement.

„Nu este adevărat faptul că nu o plac. Nu am spus niciodată asta. Nu aș spune niciodată asta. Dar Samantha nu face parte din această poveste. Însă ea va fi mereu alături de noi. Indiferent unde vom fi sau ce vom face.”, a spus Sarah Jessica Parker imediat după ce a continuat episoadele ce vin în continuarea serialului faimos.