Beauty

Ce secrete de frumusețe avea Prințesa Diana. De ce a renunțat Prințesa inimilor la faimosul ei dermatograf albastru

Loredana
November 27, 2023 12:13 PM

Prințesa Diana a fost un style-icon, stilul ei vestimentar și de make-up fiind copiat de milioane de femei din lumea întreagă, în anii 1980-1990. Garderoba ei, bijuteriile, tunsoarea – toate au fost replicate, făcând din soția lui Charles un trendsetter și un model la nivel internațional. Chiar dacă nu a făcut schimbări majore de stil, Diana a ținut cont întotdeauna de sfaturile profesioniștilor. Iată care erau secretele ei de frumusețe!

Ce secrete de frumusețe avea Prințesa Diana. Prințesa Diana a sfârșit în mod dramatic, în 1997, la doar 36 de ani, dar în scurta sa viață a fost o inspirație pentru milioane de femei. Finețea, delicatețea, dar și stilul ei vestimentar impecabil au fost și încă mai sunt copiate și în ziua de azi, chiar Kate, soția fiului ei William, alegând să o omagieze pe Prințesa Inimilor prin mici detalii sau chiar purtând outfituri similare. Iată care erau secretele de frumusețe ale Prințesei Diana, una dintre cele mai iubite și apreciate femei ale istoriei recente!

Ce secrete de frumusețe avea Prințesa Diana

Cu siguranță cu toții o avem pe Prințesa Diana în minte în fotografiile oficiale în care ochii ei erau subliniați de acel dermatograf albastru, acest mod de machiaj devenind în timp ceea ce numim signature look. Iată însă că, la un moment dat, Prințesa Inimilor, cum mai era supranumită pe atunci soția Prințului Charles, a ales să renunțe la celebrul ei eyeliner albastru, la sugestia legendarei Mary Greenwell, artist de makeup printre clienții căreia s-au numărat Naomi Campbell, Victoria Beckham și multe alte staruri.

Diana strălucea în fiecare ocazie, fie că era pe covorul roșu, fie la evenimente la Palat, iar de-a lungul timpului n-au survenit mari schimbări în rutina ei de makeup. totuși, Mary Greenwell a reușit să o convingă să renunțe la acel dermatograf albastru pe care îl folosea adeseori.

„Ochii albaștri nu ar trebui să poarte un fard sau să fie creionați cu aceeași nuanță, pentru că asta plictisește. Întotdeauna am învățat-o să se asigure, atunci când aplica rimelul singură, că acoperă și rădăcinile genelor’, a dezvăluit Mary Greenwell.

De ce a renunțat Prințesa inimilor la faimosul ei dermatograf albastru

Cât despre modul în care a reușit să o facă pe Diana să renunțe la dermatograful albastru… „Cred că bejurile și marourile sunt mult mai drăguțe. Atât de simplu”, a mai spus Greenwell pentru Harper’s Bazaar.

Chiar dacă nu exagera cu machiajul, Diana nu renunța niciodată la rimelul dat din abundență.

Nu simțea nevoia să iasă în evidență, așa că folosea un machiaj subtil și potrivit fiecărei ocazii. Îi plăcea însă să-și subliniezii ochii minunați și folosea mult rimel’, a dezvăluit makeup artistul Dianei.

Fiind permanent în atenția publicului, Diana arăta impecabil de fiecare dată, chiar dacă ar fi suferit de depresie, de bulimie și anorexie și, la un moment dat, ar fi încercat chiar să se sinucidă din cauza mariajului ei eșuat. În schimb, imaginea ei era impecabilă și se străduia să o mențină așa.

Era foarte holistică

Era foarte holistică. Avea grijă de ea extrem de bine. Era conștientă de propria persoană, în sensul bun, și avea grijă de ea și de cei din jurul ei’.

Drept urmare, prințesa a redus consumul de alcool, pentru a-și proteja pielea de efectele sale nocive, unul dintre ele fiind îmbătrânirea prematură.

„Ea a redus consumul de alcool, pentru ca pielea ei să nu aibă de suferit. Dacă fumezi, bei sau faci ceva în exces, îți vei distruge cel mai important bun – pielea ta’, a dezvăluit Mary Greenwell.

De altfel, Diana nu renunța la orele de somn și avea întotdeauna grijă să doarmă îndeajuns, pentru a da organismului său posibilitatea de a se reface. Una dintre cele mai iconice fotografii este cea care a surprins-o pe Prințesă dormind la The Splendours Of The Gonzagas Exhibition Gala’, aflată la Victoria and Albert Museum pe 4 noiembrie 1981.