News

Ce sexy este soția lui John Legend! Cum a apărut la plajă Chrissy Teigen

andreea voicu
July 4, 2019 12:27 PM

John Legend are cu ce se mândri! Soția lui, Chrissy Teigen, este într-o formă de zile mari. Cei doi au plecat recent în vacanță, în Italia, împreună cu cei doi copii ai lor, Miles și Luna. Celebrul cuplu se relaxează în Portofino.

Pe aceeasi temaChrissy Teigen face noi dezvăluiri despre prima ei întâlnire cu John Legend

Ce sexy este soția lui John Legend! Cum a apărut la plajă Chrissy Teigen

Fostul fotomodel a devenit mamă pentru a doua oară la jumătatea lunii mai 2018, însă și-a recăpătat destul de rapid silueta dinainte de naștere. De data aceasta, Chrissy a fost cea care a atras toate privirile, care se pare că a ales un costum de baie întreg prea minuscul pentru sânii săi uriași.

Decolteul generos mai avea puțin și dădea pe dinafară, însă atitudinea modelului denotă că nu prea îi păsa de acest lucru. Vezi imagini, AICI. 

Modelul de 33 de ani, alături de soțul și cei doi ai lor s-au relaxat la piscina de pe yacht-ul lor privat. Cel mai fericit părea să fie micuțul Miles, care s-a bălăcit în voie sub privirile mamei sale.

Pe de altă parte, John Legend a declarat în repetate rânduri că nu știe să înoate, așa că preferă să stea departe de apă: ‘Nu prea pot să înot. N-am mai luat o lecție de înot de când aveam 5 ani. Tatăl meu a învățat să înoate la 60 de ani deci mă simt înaintea lui’.

Sursa: Daily Mail