News

Ce și-a pus Ilinca Vandici în geanta Chanel pentru 1 mai? „Diamante și...nebunii”

Irina Pana
April 29, 2018 10:00 AM

Geanta, aparent un accesoriu căutat doar pentru funcționalitatea sa, este cel mai de preț accesoriu al unei femei. Și totuși! Ce și-a pus Ilinca Vandici în geanta Chanel pentru 1 mai?

Li-te-ral-men-te! Cel mai de preț accesoriu din ținuta Ilincăi!

Prezentatoarea poartă o geantă Chanel, dar asta știm deja. Ceea ce nu știm este ce se află în ea! Însă, am reușit să aflăm ce și-a luat Ilinca în poșeta sa de câteva mii de euro: „Diamante, nebunii! Nu, glumesc. Niște țigări (trei pachete), nu sunt toate ale mele, rujuri… (…)Fumatul este singurul viciu pe care-l am”,

Și-a luat concediu de la emisiunea Bravo, ai stil! și a mers, în acest sfârșit de săptămână, pe litoralul românesc. Tânăra mămică a ales să petreacă minivacanța de 1 mai departe de băiețelul său, despre care spune că: „L-am lăsat cu mama, soacra și socrul. E pe mâini bune.” 

Ilinca este într-o fomă maximă și recunoaște că secretul siluetei sale de invidiat este… „ Sala! Sală întotdeauna! Și un stil de viață sănătos prin alimentație, prin modul în care gândesc, mă mișc, petrec și îmi trăiesc viața.”

Prezentatoarea recunoaște că s-a refugiat în aceste zile fiindcă „(…) după atâta muncă și stat, evident, acasă cu bebelușul, am considerat că meritam o zi, două de petrecere!”

Dar cât de mult a schimbat-o bebelușul pe Ilinca? Cu siguranță v-ați întrebat acest lucru. Cum reușește să îmbine viața personala cu serviciul, să mențină un balans echilibrat între cele două? Ilinca spune că bebelușul a schimbat-o total. „Total din toate punctele de vedere. Cred că sunt mai calculată, mai așezată…Împlinită, despre asta este vorba. Mi-am găsit scopul în viață. Acum, tot ce fac, fac pentru bebeluș.”

Cât despre hainele și accesoriile pe care a ales să le poarte, la o petrecere cu pretenții, într-un faimos club de la malul Mării Negre, nu sunt foarte multe de zis! Fără modestie afirmă că poartă „ (…) Cercei Tria Alfa, ținută Loulou, cizme Zadig & Voltaire și geantă …Chanel. Am făcut și <<noi>> un styling!”

Ilinca demonstrează că știe să creeze un styling. Dar, fără niciun pic de ajutor din partea colegilor săi de platou? Întrebată dacă se sfătuiește cu colegii săi în privința ținutelor, Vandici a mărturisit că: „Sincer, da. Bine, am învățat și eu foarte multe lucruri de când fac parte din acest proiect. Și, acum îmi vine extrem de ușor să fac anumite combinații, însă am și un stilist cu care lucrez, Adi Popescu. Și, evident, cei mai buni sunt colegii și prietenii mei( stiliștii Bravo, ai stil!). Să știi că și-au pus amprenta în ținutele mele pentru 1 mai, la mare, drept urmare sunt Bravo, ai stil!”

Ce o deranjează cel mai mult pe Vandici la fashion-ul din România? Ei bine, răspunsul este unul pertinent. Prezentatoarea a fost întotdeauna deranjată de vulgaritate. „(…) Nu o consider potrivită și nici necesară. (…) stilul constă în atitudine…mult mai mult decât în haine. Și, consider că, o femeie trebuie să fie o doamnă până la capăt. Prin modul în care se poartă, îmbracă și vorbește!”

Urmărește video-ul pentru mai multe declarații ale Ilincăi Vandici!