News

Ce soră frumoasă are Mihai Petre! Tânăra a îmbrăcat rochia de mireasă

andreea voicu
May 5, 2019 16:35 PM

Sunt foarte puţine persoanele care ştiu că Mihai Petre are o soră, la fel de talentată ca şi el. Juratul de la ‘Românii au talent’ are o soră mai mică, pe Alina, care în acest weekend s-a căsătorit.

Alina Petre a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată şi şi-a unit destinul cu partenerul său de viaţă şi de scenă, Paolo Campigotto. Ceremonia religioasă a avut loc la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, în prezenţa familiilor şi a prietenilor apropiaţi. Mihai Petre şi soţia lui, Elwira, le-au fost alături tinerilor însurăţei.

Ce soră frumoasă are Mihai Petre! Tânăra a îmbrăcat rochia de mireasă

La nunta surorii mele iubite împreună cu iubita soţie’, a scris Mihai Petre, pe reţelele de socializare, în dreptul a două fotografii de la nuntă.

 

View this post on Instagram

 

La nunta surorii mele iubite impreuna cu iubita soție ❤️?

A post shared by Mihai Petre (@mihaipetreofficial) on

Pentru cei care nu ştiu, Alina este dansatoare de performanţă, la fel ca şi fratele său. Alina deţine mai multe medalii câştigate la concursurile de dans sportiv, alături de soţul ei, Paolo.

În urmă cu mulţi ani, sora lui Mihai Petre povestea cum a început pasiunea pentru dans. Avea doar 3 ani când a păşit pentru prima dată într-o sală de dans, dar a renunţat rapid. Apoi a mers la dans sportiv, împreună cu fratele ei, Mihai. Aşa a înţeles că asta vrea să facă toată viaţa.

‘Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj, am avut şi am în continuare foarte multe lucruri de învăţat de la el şi nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic, ci mă refer la lucruri şi situaţii din viaţă în general.

Pentru mine a fost mereu un exemplu foarte bun: îmi dă sfaturi, mă ajută, de cele mai multe ori, deciziile importante din viaţa mea le iau după ce ascult şi părerea lui. Niciodată nu m-am simţit dezavantajată sau inferioară lui, nu am de ce, eu sunt o persoană care munceşte, o persoană care a realizat tot ce a realizat prin muncă nu pentru că sunt sora lui Mihai’, povestea Alina Petre, într-un interviu pentru csid.ro.