News

Ce spun medicii despre starea de sănătate a Andreei Bălan: ''E la terapie intensivă''

andreea voicu
March 5, 2019 12:00 PM

Andreea Bălan a născut, luni (4 martie), la un spital privat din Capitală. Vedeta a adus pe lume a doua fetiţă, însă naşterea nu a decurs ca la carte, aşa cum se aştepta toată lumea. În timpul operaţiei de cezariană, solista a suferit un stop cardio-respirator.

Chiar soţul ei, George Burcea, a confirmat că Andreea Bălan a avut probleme în timpul naşterii.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabilă. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3.2 kilograme”, a scris actorul pe Facebook.

Acum, starea ei de sănătate s-a ameliorat și este stabilă, dar este în continuare internată la secția de Terapie Intensivă.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a Andreei Bălan: ”E la terapie intensivă”

Medicii care au grijă de Andreea Bălan au făcut şi primele precizări despre starea sa de sănătate, mărturisind că bebeluşul şi mămica lui sunt stabili.

”Incidentul care s-a petrecut în timpul operației cezariene este unul foarte rar, care nu poate fi prevăzut prin investigațiile anterioare, undeva 1 la câteva zeci de mii de cazuri”, a spus medicul, conform stirileprotv.ro.

Chiar înainte să intre în sala de operații, Andreea Bălan părea destul de relaxată şi fericită că îşi va strânge în braţe a doua fetiţă, pe Clara Maria.

Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine.

M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane. Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior”, spunea Andreea Bălan, la Antena 1.