News

Ce spune Adela Popescu despre numele celui de-al treilea băiețel. Vedeta a prezentat ce variante are

iulia.statie
March 3, 2021 13:00 PM

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Vedeta este însărcinată și așteaptă un băiețel, așa că aceștia deja s-au gândit la câteva variante pentru numele micuțului.

Pe aceeasi temaAdela Popescu este însărcinată pentru a treia oară! Cum a făcut anunțul

Adela Popescu, totul despre numele celui de-al treilea băiețel

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează o familie superbă și acum vor mai avea parte de un bebeluș. Cei doi se bucură de doi băieți, pe nume Andrei și Alexandru. Aceasta a dezvăluit în cadrul show-ului ‚Vorbește lumea’ variantele de nume pe care chiar telespectatorii le-au propus pentru cel de-al treilea copil.

 „În finală au intrat trei nume sugerate de telespectatori. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Avem așa, prima variantă, în ordine aleatorie, este Akim.”, a zis aceasta.

„Problema cu Akim, este un nume superb, doar că eu când mă gândesc la Akim mă gândesc fie la băiețelul Antoniei, fie la băiețelul Cătălinei Grama cu Paul Ipate. Deci copilul are identitate. N-am cum. A doua variantă: Anton. Numai că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știm dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle.”, a continuat aceasta.

Ce a spus Radu Vâlcan despre numele copilului

De asemenea, Adela Popescu a dezvăluit că Radu Vâlcan mai are o variantă, Tudor, dar ar prefera ca numele să înceapă cu litera A pentru a se potrivi cu numele băieților, Andrei și Alexandru. În ciuda variantelor prezentate de telespectatori, vedeta a dezvăluit că ea și partenerul său încă nu s-au hotărât.

„Încă aștept să mi se arate numele într-un vis, știți cum e, sunt femeile ălea de le spun soților că li s-a arătat un înger în vis, că așa trebuie.”, a adăugat Adela.

Și Radu Vâlcan vorbea în trecut despre al treilea copilaș, dezvăluind că el și Adela Popescu nu au găsit încă un nume potrivit, dar își doresc, așa cum ne-au obișnuit, ceva simplu și cu rezonanță.  „Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume ‘necăutat’, simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate, cu A.”, a zis Radu Vâlcan pentru a1.ro.