News

Ce spune Anca Serea despre perioada în care soțul ei, Adi Sînă, a avut coronavirus

iulia.statie
November 25, 2020 11:53 AM

Adi Sînă a avut de înfruntat o provocare uriașă după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Imediat cum artistul a început să se simtă rău la începutul lunii noiembrie, el s-a izolat de restul familiei, fără a lua contact cu partenera sau micuții săi, chiar dacă locuiau în aceeași casă.

Pe aceeasi temaAnca Serea se confruntă cu o anemie severă! „Am simţit că nu mai pot să conduc.”

Anca Serea și Adi Sînă au trecut prin momente grele

Deși el a avut noroc și nu a avut simptome grave, Anca Serea a trecut și ea prin clipe foarte grele, fiindu-i frică de virus. Cântărețul a urmat un tratament cu paracetamol și vitamine, prescris de medicul de familie, iar în perioada în care el a stat izolat, frumoasa lui parteneră a trebuit să se ocupe de toată familia.

„Am avut noroc că Adrian a avut totuși o formă mai ușoară. El nu a avut simptome foarte grave, doar febră și frisoane. Așa ne-am și dat seama din prima că are Covid. Apoi și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Nu a avut însă complicații deloc. Nu știu de unde ar fi putut să ia acest virus, pentru că el nu a mai cântat deloc în perioada asta. Acum e bine, sănătos”, a povestit în exclusivitate Anca Serea pentru playtech.ro.

„M-am temut foarte tare pentru mine, dar mai ales pentru copii. Adi a ales să se izoleze în masardă. S-a izolat complet, de tot, nu am avut nici o legătură cu el. Doar mâncarea i-o lăsam la ușă. Normal că ne-a fost frică să nu luăm și noi. Am făcut teste, și eu și copiii, din două în două zile. Pentru că nu mai așa puteam să fim siguri că putem intra în contact și cu alți oameni.”, a mai spus aceasta.

Adi Sînă și Anca Serea se pregătesc să plece în vacanță

Acum că totul s-a rezolvat, iar Adi Sînă este vindecat și Anca Serea și-a rezolvat și ea problemele de sănătate, aceștia se pregătesc să plece în vacanță, într-un loc superb, pentru a se bucura de vremea frumoasă: ”Suntem super bine. Mi-am rezolvat și eu problemele de sănătate, Adi, la fel. Ne pregătim să plecăm în vacanță. La căldură. Am ales Dubai, pentru că mie nu prea îmi place să călătoresc mult cu avionul. Ultima oară când am călătorit mi s-a făcut rău”