News

Ce spune Andreea Raicu despre o posibilă sarcină: „Este chiar un gest egoist să faci un copil dacă ..”

Verdict.ro
October 18, 2018 13:59 PM

Andreea Raicu a trecut prin multe perioade grele care au făcut-o să realizeze că a fi vedetă nu te face în niciun caz o persoană fericită. Se focusează foarte mult pe propriile dorinţe. Nu mai pune preţ pe lucrurile materiale aşa cum făcea în trecut. Nu crede că un copil poate schimba neapărat un moment de cumpănă.

Ce spune Andreea Raicu despre o posibilă sarcină: „Este chiar un gest egoist să faci un copil dacă ..”

Invitată la o emisiune TV, Andreea Raicu a vorbit deschis despre depresia care a însoţit-o ani buni pe drumul vieţii ei şi despre ideea de copil. Întrebată dacă declanşarea depresiei are legătură cu absenţa unei familii sau a unui copil, Andreea Raicu a răspuns că un copil nu este o jucărie şi că trebuie să îl faci atunci când simţi şi este momentul, nu doar de dragul societăţii.

„Nu vreau să par într-un fel, ador copiii, dar cred că un copil nu trebuie să vină pe lume pentru că e vârsta, pentru că asta îţi impune societatea. Trebuie să vină din motivele unei familii potrivite şi fericite. Nu este o jucărie! Este chiar un gest egoist să faci un copil dacă nu îndeplineşti nişte condiţii”, a declarat fostul model, Andreea Raicu.

Citește și: Ruby, primele declarații după ce s-a zvonit că este însărcinată

Andreea Raicu a vorbit şi despre cum este văzută depresia de cei din jur. Vedeta este de părere că depresia este o boală în adevăratul sens al cuvântului. Tot ea spune că nimeni nu înţelege cu adevărat gravitatea ei, dacă nu a trecut prin aşa ceva.

„Depresia este o boală, chiar dacă mulţi spun că nu există, mai ales bărbaţii. Toţi bărbaţii cu care am vorbit despre asta au zis că e ceva imaginar, nu cred. Nu ai chef de nimic, nu ai energie să faci ceva, numai cine trece prin aşa ceva poate înţelege”, a mai adăugat Andreea.

Sursă: www.spynews.ro