News

Ce spune Cezar Ouatu după ce a rupt relaţia cu Andreea Vilău

andreea voicu
November 16, 2019 17:51 PM

Totul părea lapte şi miere în relaţia lor, dar s-au despărţit brusc! Cezar Ouatu şi Andreea Vilău au pus punct relaţiei de doi ani.

Pe aceeasi temaCezar Ouatu și Andreea Vilău s-au despărțit! Care este motivul

Ce spune Cezar Ouatu după ce a rupt relaţia cu Andreea Vilău

În urmă cu câteva luni, Cezar Ouatu a înşelat-o pe frumoasa blondină, însă aceasta a decis să îl ierte şi să îi mai acorde o şansă.

Mai mult de atât, cei doi aveau planuri serioase de viitor după ce solistul de operă a cerut-o de soţie pe Andreea Vilău.

Din nefericire, tensiunile dintre ei erau la ordinea zilei, iar în cele din urmă au ajuns să se despartă.

Am dreptul să fiu fericit şi cu asta am spus tot ceea ce însemn eu în momentul de faţă din punct de vedere sufletesc. Toţi greşim, nu suntem perfecţi. Andreea a trecut peste, dar eu am fost cel care a insistat şi mi-am dorit din plin relaţia.

Am cerut-o în căsătorie. Nu a funcţionat relaţia. Nu am avut un schimb afectiv pe care mi l-aş fi dorit. Eu am fost un fluture până acum şi mi-a plăcut să-mi trăiesc viaţa la maximum, fără să fi fost vreun crai de Bucureşti

Femeia trebuie să aibă grijă de bărbatul ei. Eu sunt stimulat de un ceai la final de zi, ceea ce nu s-a întâmplat’, a declarat Cezar Ouatu, la Antena Stars.

Cezar Ouatu are o nouă iubită

Artistul a făcut primele declaraţii şi despre Simona Iacob, femeia despre care s-a spus că este noua lui iubită.

„Am simţit la Simona acea afecţiune foarte rapidă, deloc falsă”, a spus artistul despre noua lui parteneră.