News

Ce spune Drew Barrymore de întoarcerea ei la actorie

iulia.statie
March 11, 2021 10:40 AM

În timp ce Drew Barrymore încă are parte de faimă și de baza ei de fani, ținând cont că se ocupă de un show de televiziune, atât vor primi fanii ei deocamdată de la actriță. Se pare că starul din ‚Charlie’s Angels’ nu mai vrea să audă de filme momentan.

Pe aceeasi temaSharon Stone a declarat că a terminat cu întâlnirile romantice! De ce nu mai vrea actrița un partener

Drew Barrymore se va întoarce la actorie?

Vedeta în vârstă de 46 de ani susține că își dorește să se axeze pe creșterea fiicelor sale, Olive, în vârstă de 8 ani și Frankie, în vârstă de 6 ani, pe care le are împreună cu fostul soț, Will Koppelman. „Ca să fiu sinceră, nu vreau să mă aflu pe un platou de filmare chiar acum. Dar fanii mei nu ar trebui să își piardă speranța, acest lucru s-ar putea să se schimbe atunci când micuțele mele vor crește.”, i-a spus ea lui Andy Cohen într-o apariție la Radio Andy.

Drew Barrymore a intrat în industria filmului încă de când era copil, așa că a simțit nevoia să își pună pe pauză cariera o perioadă. „M-am oprit din a juca atunci când copiii mei s-au născut, pentru că jucam încă de când aveam 11 luni.”, a continuat aceasta.

„Nu mi s-a părut greu să pun filmările pe pauză și să pot să îmi cresc copiii singură. Nu am vrut să mă aflu pe un platou de filmare, întrebând bona cum se simt micuții mei.”, a continuat vedeta. De asemenea, vedeta a povestit că acum are timp de mult mai multe lucruri: „Mi-am deschis brand-uri. Am putut să scriu o carte.”

Ce spune vedeta despre divorțul ei

În timp ce vedeta nu își mai dorește să lucreze la un film, ea este deschisă atunci când vine vorba despre proiectele din televiziune. Actrița a apărut în show-ul Netflix numit ‚The Santa Clarita Diet’ pentru trei sezoane din 2017-2019.

Drew a povestit că acest show a salvat-o, ținând cont că ea a divorțat de fostul soț în 2016. „A fost perfect, amuzant, delicios, distractiv, irelevant, am adorat show-ul. Chiar m-a salvat. Luasem mult în greutate. Îmi pierdusem calea.”, a zis ea.

„Treceam printr-un divorț dificil și nu îmi dorisem să se întâmple totul așa. Show-ul a fost cel mai minunat lucru ce putea să mi se întâmple.”, a conchis aceasta. Între timp, vedeta are succes pe micile ecrane ca și prezentatoare, dar fanii speră să o vadă întorcându-se la actorie.