News

Ce spune Gina Pistol despre rolul de mămică la câteva zile după ce a născut: 'Nu-i deloc ușor'

iulia.statie
March 19, 2021 13:04 PM

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă, marți, 9 martie. Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru prima dată, la 40 de ani. Anunțul pe care toată lumea îl aștepta a fost făcut chiar de partenerul vedetei, Smiley, printr-un videoclip emoționant postat pe Instagram.

Pe aceeasi temaCe a aflat Gina Pistol la ultimul consult medical! Vedeta trăiește clipe minunate

Cum se descurcă Gina Pistol cu micuța ei la câteva zile după ce a născut

Încă de când a anunțat că este însărcinată, Gina Pistol și-a ținut fanii de pe rețelele de socializare la curent cu orice schimbare din viața ei. Aceasta a revenit pentru a discuta cu admiratorii săi după ce s-a recuperat, deși nu are mult timp la dispoziție, ținând cont că micuța necesită multă atenție.

 „M-am întors, bine, nu pentru mult timp. Băi, n-am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje, sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație. Doar că na, nu-i ușor deloc”, a spus Gina Pistol pe Instastory.

„Băi, jos pălăria în fața tuturor mamelor, nu e deloc ușor. Mai ales la început. Adică tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ti se spune la spital de către moașe, de către pediatru… uiți! În momentul în care pășești în casă, uiți tot. Și suntem bine. Și zic eu că facem o treabă bună. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei, se descurcă foarte bine. Incredibil de bine”, a continuat vedeta.

Mai mult, fetița era lângă ea în timp ce Gina Pistol vorbea cu fanii de pe Instagram, așa că toată lumea a putut să observe privirea emoționantă pe care vedeta i-a oferit-o fetiței sale, semn că este topită după ea. „Zâmbește în somn, mititica drăguță!”, a spus prezentatoarea de televiziune.

Gina Pistol, dezvăluiri emoționante despre fiica ei

„E minunat sentimentul ăsta pe care îl ai când devii mamă! Este minunat! Uiți de tot greul. Iar fizic, după operație, mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile nu au fost cele mai drăguțe din viața mea. Să vă spun sincer, chiar n-au fost!”, a adăugat Gina Pistol, recomandându-le admiratoarelor sale câteva produse pe care le-a folosit pentru a se recupera cât mai repede după operație.

Mai mult, vedeta a sugerat că nu are parte de multă odihnă: „Măi, vă spun sincer, eu abia acum înțeleg de ce îmi spuneați toate să mă odihnesc cât mai pot, să mă odihnesc bine. Abia acum vă înțeleg. Mare dreptate ați avut.”