News

Ce spune Mariah Carey despre căsnicia cu Tommy Mottola

andreea voicu
July 17, 2019 13:42 PM

Mariah Carey continuă seria dezvăluirilor despre relațiile sale amoroase. Recent, solista de 49 de ani a mărturisit că se simțea ca o prizonieră în căsnicia cu Tommy Mottola. Bărbatul este acum însurat cu Thalia, celebra artistă mexicană.

Pe aceeasi temaMariah Carey, declarații inedite despre relațiile sale de dragoste

Ce spune Mariah Carey despre căsnicia cu Tommy Mottola

Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1993-1998, însă mariajul care a durat cinci ani nu a fost unul tocmai fericit pentru Mariah. Pe atunci, solista avea doar 23 de ani, iar el, 43 de ani.

‘Nu exista niciun fel de libertate pentru mine, ca ființă umană. Ar trebui să vă imaginați o mireasă copil, încă. A fost nevoie de un efort conștient care să mă țină atât de americană, orice ar însemna asta. Mă simțeam ca o prizonieră’, a mărturisit Mariah pentru People.

Mariah Carey s-a cuplat cu Tommy când acesta era director la Sony Music. După ce s-au despărțit în 1998, Mottola a spus că relația cu Mariah nu a fost ‘una greșită și neadecvată’.

De asemenea, Mariah Carey a vorbit deschis și despre viața sa sexuală. Ea a spus că doar cinci bărbați i-au trecut prin pat.

Am fost cu numai cinci bărbați în viața mea, așa că sunt un pic puritană, sincer, în comparație cu mulți alții din acest domeniu’, a declarat Mariah Carey.

Sursa: People.com