News

Ce spune Meghan Markle despre Regina Elisabeta

iulia.statie
February 27, 2020 13:28 PM

Meghan Markle le-a spus prietenilor apropiați că Regina vrea să se răzbune pe ei după ce au anunțat că își doresc să devină independenți financiar, după cum a dezvăluit în exclusivitate Daily Mail.

Pe aceeasi temaCe rentă lunară primea Meghan Markle pentru titlul de Ducesă de Sussex înainte să plece din Casa Regală

Ducesa a susținut că ei sunt tratați în mod diferit față de ceilalți membrii, ținând cont că tocmai s-a aflat că aceștia nu vor mai putea folosi brand-ul ‘Sussex Royal’.

“Meghan a spus că ea și Harry nu aveau o altă alegere în afară de a face o declarație publică. Ea a susținut că dacă cineva ar trebui să se simtă insultat, atunci aceștia ar trebui să fie ea și Harry.”, le-a spus o sursă celor de la DailyMail.

Ce spune Meghan Markle despre Regina Elisabeta

Harry este acum în Edinburgh pentru a-și duce la capăt unele dintre ultimele angajamente regale, iar Meghan i se va alătura în Londra.

“Ea a spus că ei vor continua să fie toleranți în ciuda geloziei și se vor axa pe creșterea lui Archie. Ea crede că s-a pus presiune pe Regină cu privire la schimbarea numelui, ținând cont de faptul că Harry este favoritul Elisabetei, iar ceilalți nu pot suporta acest lucru.”, a continuat sursa.

Vineri, cei doi au făcut o declarație privind faptul că nu vor mai folosi titlul de ‘royal’. Aceștia s-au referit și la faptul că sunt tratați altfel de cei de la Palatul Buckingham: “Deși există un precedent ca membri Familiei Regale să aibă funcții în afara instituției, dar pentru Ducele și Ducesa de Sussex va fi nevoie de o perioadă de 12 luni de revizuire.”