News

Ce spune presa din America despre retragerea lui Meghan Markle și Prințul Harry de la casa regală britanică

andreea voicu
January 11, 2020 15:30 PM

Vestea că Prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la titlul de seniori ai Casei Regale Britanice a provocat un adevărat scandal în Marea Britanie.

Pe aceeasi temaMeghan Markle a plecat din Marea Britanie fără Prințul Harry! Unde se află aceasta

Ce spune presa din America despre retragerea lui Meghan Markle și Prințul Harry de la casa regală britanică

Mai mult de atât, anunțul făcut de Ducii de Sussex a provocat vâlvă și peste Ocean. Admiratorii celor doi s-au întrebat cum își vor câștiga banii. Se știe că aceștia au strâns o avere considerabilă, iar la nuntă au primit mulți bani din partea Casei Regale a Marii Britanii.

‘Este un lucru foarte neobişnuit şi te-ai gândi că sânul familiei regale britanice ar fi un loc dorit în care să stai. Ei, bine, pentru Harry şi Meghan nu este aşa, şi ei încearcă să scape din cel mai extraordinar loc posibil’, a explicat Sam Rubin din partea Critics Choice Association.

De asemenea, presa din SUA este de părere că Harry şi Meghan ar putea câştiga milioane de dolari.

‘Cred că va fi uşor pentru ei să îşi creeze propriul brand şi cred că acesta va fi asociat cu o nouă organizaţie caritabilă pe care ei o înfiinţează, la fel cu realizarea unor alte produse proprii, dar cred că aceste produse vor fi în aceeaşi lumină a reflectoarelor ca şi viaţa lor’, mai susțin tabloidele din America.

Cu toate aceste schimbări radicale, Prințul Harry va rămâne în continuare al şaselea în ordinea succesiunii la tron.