News

Ce spune Principele Nicolae despre lipsa Familiei Regale de la nunta sa

Verdict.ro
October 4, 2018 12:48 PM

Alina Binder și fostul Principe Nicolae s-au căsătorit religios săptămâna trecută la Sinaia. Aceștia au oferit primul interviu în calitate de soț și soție. Nepotul Regelui Mihai nu a evitat să atingă și subiectul sensibil al lipsei Familiei Regale de la nunta sa.

Ce spune Principele Nicolae despre lipsa Familiei Regale de la nunta sa

Fostul Principe Nicolae a avut-o alături în ziua cea mare în care a ajuns la altar doar pe sora sa, Principesa Elisabeta Karina. Acesta a fost mâhnit și îndurerat din cauza lipsei Familiei Regale de la ceremonia religioasă a nunții sale.

„Suntem emoţionaţi de tot ajutorul pe care l-am primit. Mă bucur foarte mult că sora mea a venit şi a fost alături de noi în acest moment special.

A fost foarte trist că familia mea nu a venit, dar am o familie nouă acum şi sper că vom avea o legătură cu familia mea în viitor. O am pe Alina, am socrii foarte drăguţi şi sunt foarte norocos că acum sunt alături de familia Alinei.

A fost o tristeţe pentru noi că Familia Regală nu a fost alături de noi, dar noi suntem alături de ei şi sper că putem avea un proiect, sau mai multe proiecte în comun cu ei, pentru viitorul ţării noastre”, a declarat fostul Principe Nicolae la Antena Stars, potrivit Unica.