Vedete

Ce spune Ștefan Bănică Jr. despre relația pe care o avea cu tatăl lui: ”Nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine”

andreea.voicu
June 18, 2021 13:07 PM

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația pe care o avea cu tatăl lui, marele Ștefan Bănică. Foarte emoționat, celebrul actor și artist a făcut o mărturisire impresionantă la televizor, în emisiunea ”Next Star”.

Ștefan Bănică Jr., juratul de la ”Next Star”, a făcut o mărturisire la televizor care i-a lăsat pe cei din jur impresionați. Celebrul artist a vorbit despre tatăl lui, marele Ștefan Bănică Senior, alături de care mergea pe timpul la Teatrul Bulandra, când acesta interpreta rolul personajului Ghiță Pristanda, din ”O scrisoare pierdută”. La finalul piesei, Ștefan Bănică Senior l-a luat pe fiul lui pe scenă, în momentul în care sala îi aplauda pe actori.

”Era premiera de la Teatrul Bulandra a celebrei piese ”O scrisoare pierdută”, pusă în scenă de Liviu Ciulei din 1972, iar eu am fost acolo, aveam 5 ani. Habar nu aveam despre ce e vorba, dar eram prezent acolo şi nu înţelegeam de ce tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi nu o scoate din teacă, aia era problema mea. La final, stăteam în primul rând şi tata m-a luat pe scenă la aplauze lângă toată distribuţia, nici nu ştiam eu atunci lângă cine stau. Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine. Le spunea altora, dar mie nu, probabil ca să nu mi-o iau în cap”, a povestit juratul Ştefan Bănică Jr., arată Ok Magazine.

Cum se menține în formă Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Junior se află și într-o formă fizică de invidiat. În trecut, acesta își dezvăluia toate secretele într-un interviu pentru publicația Ok! Magazine. Se pare că artistul nu ține un regim drastic și crede în echilibru atunci când vine vorba despre alimentație.

”Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea”, a spus el. 

sursă foto: arhivă Verdict