News

Ce spune tatăl Andreei Bălan despre noul iubit al vedetei

iulia.statie
August 4, 2020 15:30 PM

Andreea Bălan nu și-a oficializat relația cu noul iubit, Tiberiu Argint, însă, acum o lună, cei doi erau surprinși în ipostaze tandre în vacanță.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan a confirmat divorțul!

Tatăl Andreei Bălan, despre noul iubit al vedetei

Vedeta nu i-a făcut cunoștiință noului partener cu tatăl ei. Acesta a susținut pentru publicația cancan.ro că și-a vizitat nepoatele, dar nu a vorbit cu fiica lui despre acest subiect și nici nu i-a cunoscut noul iubit. Chiar dacă acesta locuiește în Ploiești, nu a putut sta departe de familia lui și a ținut în permanență legătura cu Andreea, dar și cu micuțele ei, Ella și Clara.

„Păi, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nu pot să îmi dau cu părerea despre această relație. Am fost acum două zile la Andreea, mi-am văzut nepoatele și nu am discutat despre acest subiect.”, a spus Săndel Bălan în exclusivitate pentru cancan.ro.

Cât despre partea profesională, tatăl vedetei nu se plânge pentru că are grijă de mulți copii, îndrumându-i către o carieră în muzică. El este extrem de mândru de munca lui, pentru că are grijă de promovarea micuților pentru a ajunge cât mai sus: „Am foarte mulți artiști care își fac melodii la mine la studio și mă ocup și de promovarea lor la emisiuni. Totul merge bineeeee!”

Andreea Bălan le povestea fanilor acum ceva vreme că mariajul ei cu George Burcea a ajuns la final. Deși încă nu s-a pronunțat divorțul celor doi, vedeta zâmbește din nou și și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. Aceasta a fost surprinsă la mare de către publicația menționată mai sus alături de noul iubit, iar cei doi păreau extrem de încântați de faptul că petrec timp împreună.

Cântăreața a încercat să își țină noua relație ascunsă, motiv pentru care purta perucă atunci când îl vizita pe Tiberiu Argint, pentru a nu fi recunoscută.