News

Ce spune tatăl lui Britney Spears despre mișcarea #freebritney

iulia.statie
August 2, 2020 10:46 AM

Jamie Spears a decis să vorbească despre mișcarea ce ia amploare pe internet, descrisă cu haștag-ul #freebritney.

Pe aceeasi temaBritney Spears, internata intr-o clinica de sanatate mintala 

Ce se întâmplă cu Britney Spears

Acesta a vorbit cu publicația New York Post despre situația fiicei sale, după ce a fost descris de internauți ca un tată groaznic, ce își ține fiica sub control emoțional, dar și financiar. „Toți cei ce lanseaza teorii conspiraționiste nu știu nimic. Tribunalul din California trebuie să decidă ce este mai bine pentru fiica mea. Nu este problema altcuiva.”, a spus el.

Bărbatul în vârstă de 68 de ani a negat vehement zvonurile privind cărora ar fi profitat de situația financiară a cântăreței. „Trebuie să raportez orice bănuț cheltuit în fiecare an tribunalului. Cum aș putea fura ceva?”, a continuat acesta.

De asemenea, el a discutat și despre agresivitatea fanilor fiicei sale, ce au lansat mișcarea #freebritney. „Oamenii sunt urmăriți și amenințați cu moartea. Este oribil. Nu ne dorim tipul acesta de fani.”

Ce spune familia lui Britney Spears despre situația ei

„Îmi iubesc fiica. Îmi iubesc toți copiii. Dar este problema noastră. Una privată.”, a zis el.

De asemenea, fratele ei a vorbit despre situația în care se află Britney Spears într-un interviu, explicând că pentru vedetă este frustrant să i se spună mereu ce să facă: „A avea pe cineva mereu care să îți spună ce să faci este frustrant. Bineînțeles, a fost nevoie de așa ceva la început, ținând cont că toată lumea știe prin ce probleme am trecut, dar acum au făcut câteva schimbări și sper la ce este mai bun.”

Cât despre mișcarea începută de fani, el a zis: „Nu știu exact ce înseamnă. Știu că ei simt că ea ar fi ținută împotriva voinței sale, dar nu pot să vorbesc pentru ei. Ea a fost înconjurată de oameni încă de când avea 15 ani, știu ce își dorește.”