News

Ce spunea Michelle Obama despre căsnicia cu Barack: 'Nu vreau un jucător slab în echipa mea'

andreea voicu
August 15, 2019 14:58 PM

Zilele trecute, publicațiile din America au aruncat bomba! Michelle și Barack Obama ar fi divorțat după 27 de ani de căsnicie. Vestea nu a fost confirmată, dar nici infirmată de fostul cuplu prezidențial. Însă probleme în căsnicie ar exista de mai multă vreme.

Pe aceeasi temaMichelle Obama - fashion icon la 55 de ani! Ce bine arată fosta Prima Doamnă a Americii

Ce spunea Michelle Obama despre căsnicia cu Barack: ‘Nu vreau un jucător slab în echipa mea’

Fosta Prima Doamnă dezvăluia în cadrul unui interviu că ea și partenerul de viață au ajuns la consiliere maritală. Michelle Obama și-a deschis sufletul în cartea autobiografică publicată în 2018, Becoming. La vremea respectivă, aceasta a spus că ea și Barack Obama nu pot fi niște modele de urmat dacă nu spun adevărul de la început.

‘Cuplurile tinere cred că tot ce văd la noi se rezumă la complicitate, la dragoste și la faptul că eu îl privesc cu adorație când își ține discursurile. Dar opinia mea este că nu ne putem erija în modele dacă nu le spunem oamenilor adevărul despre viață și relații. Căsnicia înseamnă muncă. Căsnicia este grea”, a spus Michelle Obama.

‘Vreau să spun că soțul meu este colegul meu de echipă și, dacă vrem să câștigăm meciul ăsta împreună, el trebuie să fie puternic, dar și să accepte ca și eu să fiu puternică. Nu vreau un jucător slab în echipa mea, și nici el nu vrea!’, a mai adăugat soția fostului președinte al SUA.