Vedete

Ce stil de viață a adoptat Dua Lipa pentru a nu se îngrășa! Cântăreața mănâncă aceleași alimente aproape în fiecare zi

Camelia
March 10, 2023 10:33 AM

Cea mai în vogă cântăreață a momentului, Dua Lipa recunoaște că face mici sacrificii pentru a arăta perfect în fața fanilor! Pe lângă foarte mult sport, ea urmează și un regim de la care se abate destul de rar. 

În vârstă de 26 de ani, Dua Lipa a povestit cât de mult și-a schimbat stilul de viață de când a devenit celebră. Aparițiile ei perfecte necesită, totuși, niște sacrificii, iar artista le face aproape zilnic!

Rutina ei, dimineața, începe cu o sesiune scurtă, dar intensă, de sport.  Cântăreața susține că sportul o ajută să înceapă ziua cu bine.

De cele mai multe ori începe ziua cu un curs de antrenament pe Zoom în jurul orei 8.30. Ținut de prietena ei, Ella Jenkin. Dar atunci când îi lipsește motivația, prietenul ei, Bunny, vine să o antreneze în persoană. Chiar dacă pare foarte solicitant faptul că Dua Lipa se antrenează zilnic, trebuie menționat că sesiunile ei de antrenament durează doar 15 minute.

Încerc să mă antrenez cât de mult pot. Îmi place să fac ceva care este foarte rapid și eficient, cum ar fi o sesiune HIIT de 15 minute pe care o pot face înainte de a-mi începe ziua. Dacă am multă treabă foarte devreme, nu vreau să mă trezesc cu ore înainte, așa că fac un antrenament de mare intensitate, duș, micul dejun și sunt pe drum”, a mai spus Dua Lipa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) 

Dua Lipa: ”Îmi plac preparatele obraznice”

Dacă vă întrebați ce mănâncă artista ca să nu se îngrașe, ei bine, meniul ei nu este sofisticat. Ba chiar poate spune că rămâne fidelă acelorași alimente.

Pentru micul dejun alege ouăle sau fructele, urmate de o banană și unt de caju înainte de antrenament. La prânz mănâncă salată de pui cu legume și un suc rece. Iar pentru cină alege întotdeauna legume și pește.

Încerc să mănânc cât mai sănătos posibil ori de câte ori pot. Nu sunt una care să se oprească să se mai bucure de bunătăți. Îmi plac preparatele ”obraznice”, dar încerc să mă limitez la zilele în care nu sunt la fel de ocupată, pentru că dacă mănânc o gogoașă, de obicei, mă pune într-o comă alimentară”, a mai spus Dua Lipa.