Fashion

Ce stil vestimentar abordează Emily Ratajkowski de când este însărcinată

iulia.statie
November 24, 2020 16:19 PM

Emily Ratajkowski anunța că este însărcinată și așteaptă primul copil cu soțul ei, Sebastian Bear-McClard, printr-o copertă virtuală Vogue, unde purta o rochie furou și avea o apariție cu adevărat strălucitoare.

Pe aceeasi temaDe la Emily Ratajkowski la Kaia Gerber: celebrități ce s-au făcut blonde în această vară

Emily Ratajkowski, abordări extrem de cool în materie de piese vestimentare

La vremea aceea, anunțul bucura pe toată lumea, mai ales că modelul își ținuse ascunsă sarcina ceva vreme. De asemenea, ea ne-a mai adus un motiv de fericire, pentru că ținutele ei din perioada aceasta sunt extrem de cool, confortabile și perfecte pentru a sta acasă.

Spre exemplu, aceasta și-a adaptat garderoba la schimbările corpului, dar a continuat să poarte costumele de baie din propria linie, Inamorata Swim, lucrând și la o nouă campanie. Aceasta s-a bazat mult pe îmbrăcămintea potrivită pentru plajă, așa că stilul ei vestimentar a fost unul văratic, perfect pentru viitoarele mămici.

De asemenea, vedeta a continuat să își poarte și vechile piese din garderobă, bucurându-se de schimbările din viața ei. După ce a dezvăluit unei lumi întregi că așteaptă un bebeluș, ea s-a concentrat pe bluze decupate, set-uri din tricot, dar și cardigane scurte.

Pantalonii de trening s-au dovedit și ei a fi favoriți de aceasta, mai ales atunci când sunt purtați cu un top decupat. Aceasta își folosește garderoba pe care deja o deține pentru a căuta piese confortabile, ce îi pun burtica în evidență, fără a uita de semnătura ei vestimentară. Într-o continuă promovare a brand-ului său, aceasta a prezentat și un set format dintr-un crop top și colanți, cu un imprimeu foarte interesant.

Viitoarea mămică nu evită nici rochiile, optând pentru materiale ușoare, elastice, fie simple, sau cu print-uri inedite, favorizând fiecare piesă ce este simplistă, dar, totuși, are un design modernist. Rochii mini elastice sau rochii parte pe parte, Ratajkowski este aici pentru a prezenta un stil cool, confortabil, obținut fără prea mult efort, neglijent într-un sens bun.