Vedete

Ce studii are, de fapt, Lidia Buble, iubita mult mai tânără a lui Răzvan Simion

raluca.oprea
March 13, 2020 09:42 AM

Lidia Buble, iubita mai tânără a lui Răzvan Simion, este una dintre cele mai de succes cântăreţe la momentul actual, dar puţină lume ştie ce studii are aceasta.

Ce studii are Lidia Buble şi ce meserii a avut

Lidia s-a născut la Deva, în 1993, şi a urmat cursurile Colegiului Naţional Sportiv „Cetate Deva”, loc în care şi-au făcut studiile mai multe gimnaste faimoase ale României.

Conform wowbiz.ro, iubita lui Răzvan Simion nu a luat deloc note strălucite la examenul de Bacalaureat şi a promovat examenul maturităţii la limită. Astfel, Lidia Buble a luat 5.55 la Limba şi literatura română, 5.3 la Istorie si 7.2 la Geografie, reuşind să promoveze BAC-ul cu media 6.01.

Ulterior, ea s-a înscris la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, pe care a şi absolvit-o.

Înainte să fie celebră, Lidia Buble a muncit pentru a-şi câştiga traiul. Vedeta a mărturisit, în urmă cu ceva vreme, că a avut tot felul de meserii înainte să cunoască faima pe plan muzical.

Artista a fost femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva, apoi l-a ajutat pe tatăl său, pastor de profesie, la cimitir.

”Am fost femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Apoi, am lucrat o vară întreagă cu tata, la cimitir ca să îmi strâng bănuții mei, pentru că mereu am fost un copil independent”, a dezvăluit Lidia Buble.

Ulterior, artista a mărturisit că a lcrat şi la o cafenea din mall-ul din Deva, unde spăla vase şi făcea curat. Ea a fost şi bonă timp de un an de zile, apoi ajutor pentru managerii de vânzări auto.

Şansa i-a surâs în 2012, când Adi Sînă i-a descoperit talentul şi i-a pregătit un debut de senzaţie cu piesa „Noi simţim la fel”.

Lidia Buble şi Răzvan Simion, un cuplu intens mediatizat

Lidia Buble şi Răzvan Simion au confirmat oficial relaţia lor în 2016, după ce vedeta Antenei 1 a divorţat la notar de Diana, femeia care i-a dăruit doi copii. Neoficial, cei doi erau împreună de mai multă vreme, mai ales că relaţia între soţii Simion se deteriorase iremediabil.

În prezent, Răzvan şi Lidia trăiesc o frumoasă poveste de iubire şi s-a spus în repetate rânduri că s-ar fi căsătorit în secret. Aceste zvonuri au fost alimentate de o poză postată de cei doi la cumpăna dintre anii 2018 şi 2019, când apăreau pe o plajă la ceea ce părea a fi o ceremonie de nuntă.

Lidia a spus că a fost vorba doar de o şedinţă foto şi în momentul în care va face nunta, o va face în România, în prezenţa celor dragi.