News

Ce studii are Raluca Pastramă! Cum își va câștiga existența după divorț

iulia.statie
November 24, 2020 13:37 PM

Pepe a anunțat acum recent că el și partenera sa, Raluca Pastramă, au decis să divorțeze, șocând pe toată lumea, aceștia formând un cuplu de mulți ani. Acum, cei doi au de împărțit bunuri extrem de valoroase.

Pe aceeasi temaRaluca, soția lui Pepe, prima declarație despre divorțul de partenerul ei

Cum își va câștiga Raluca Pastramă existența după divorț

Cântărețul și partenera sa au de împărțit bunuri în valoare de 1.500.000 de euro, însă, Raluca nu își va face griji în privința banilor după divorț, căci aceasta deja are afaceri ce merg foarte bine, iar dacă ceva se va întâmpla cu acestea, ea poate oricând să se orienteze.

Raluca și-a deschis o grădiniță ce poartă numele fetițelor pe care le are împreună cu Pepe, de care s-a ocupat foarte bine, fiind afacerea ei exclusivă ce a fost construită în casa părintească din Colentina, scrie publicația cancan.ro. Dacă această afacere nu va merge așa cum își dorește, ea poate oricând să își deschidă un birou de notariat, căci este și pasionată de drept, absolvind facultatea.

Raluca Pastramă a absolvit și Facultatea de Drept, iar în urmă cu șase ani, se înscria la un concurs de admitere în stagiatură organizat de Camera Notarilor Publici București și obținea funcția doi ani mai târziu. Mai mult, aceasta se pricepe la mai multe domenii, fiind make-up artist și deținând și un salon de înfrumusețare.

Ce bunuri au aceștia de împărțit

Pepe și Raluca au de împărțit bunuri valoroase. Pe lista de partaj se regăsește casa din Pipera, în valoare de 400.00 de euro, în care aceștia au locuit înainte să se despartă, casa transformată în grădiniță, evaluată la 650.000 de euro, barul de două etaje ce se află pe Calea Victoriei, pe care Pepe l-a deschis, în valoare de 550.000 de euro și două mașini de lux, una Porsche Macan, în valoare de aproximativ 65.000 euro și una Mercedes V Class,  ce costă aproximativ 50.000 euro.