Fashion

Ce sumă alocă Melania Trump lunar pentru garderoba sa

Verdict.ro
April 16, 2019 13:33 PM

Melania Trump (48 de ani) este Prima Doamnă a SUA din anul 2017. De atunci, Melania a fost fotografiată purtând doar haine de designer, iar acum un blogger de modă din SUA a calculat câți bani alocă aceasta pe lună pentru achiziționarea de piese vestimentare noi.

Ce sumă alocă Melania Trump lunar pentru garderoba sa

De când a ajuns la Casa Albă, Melania Trump a purtat aproape exclusiv ținute de designer.

Doar luna aceasta, Prima Doamnă a cheltuit aproape 23.000 de dolari pe haine, conform unei bloggerițe de modă, citate de Perfecte.ro. Pe deasupra, aceasta a purtat niște piese vestimentare care nu au putut fi identificate, ceea ce înseamnă că suma reală este mult mai mare.

La începutul lunii martie, fostul model a avut ocazia să-și etaleze garderoba începând un turneu prin Statele Unite. Melania și-a promovat inițiativa numită „Be Best”. Aceasta își propune să ajute copiii să facă față unor probleme dificile, precum dependența de droguri sau bullying.

Citește și: Melania Trump și Monika Babisova, soția primului ministru ceh, s-au întrecut în ținute!

În timpul călătoriei, aceasta a optat pentru o serie de ținute de designer. A purtat o haină mov Bottega Veneta, de 6700 de dolari, alături de un pulover Ralph Lauren și pantofi Manolo Blanik, de 700 de dolari.

Melania a fost văzută ținând un discurs în Las Vegas într-o haină Alexa Chung. La ora actuală, piesa este la vânzare pentru suma de 1400 de dolari.

Prima Doamnă a mai impresionat și într-o rochie verde Diane von Furstenberg și o jachetă Emilio Pucci roz.

Citește și: Melania Trump este prima soție de președinte care poate face asta

De ce pozează Melania Trump mereu cu gura deschisă

Pentru Melania Trump este vorba despre „fish gape” (gură de pește), un mod de a poza foarte la modă în rândul celebrităților. Această expresie se referă la a avea gura între-deschisă, capul orientat în jos și privirea profundă. Cel puțin asta s-a observat după ce i-au fost analizate fotografiile din ultimii 15 ani.

„Ai un look mult mai sexy când gura ta este deschisă puțin”, explică expertul în limbajul corpului Traci Brown.

„Buzele tale vor apărea puțin mai mari în acest fel.”

Brown spune că modelele au inițiat acest look pentru că atrage mai puțin atenția decât un zâmbet cu dinți și nu distrag de la hainele pe care le prezintă.