News

Ce sumă încasează Andra Măruță pentru un eveniment

iulia.statie
September 30, 2020 11:10 AM

Andra este una dintre cele mai cunoscute și iubite de la noi. Cu o carieră strălucitoare și un public numeros ce a apreciat-o încă de când a văzut-o prima oară pe scenă, cântăreața nu se poate plânge atunci când vine vorba de suma încasată pentru un eveniment.

Pe aceeasi temaCatalin Maruta a vorbit despre al treilea copil. Acum totul este clar

Ce sumă primește Andra Măruță pentru un eveniment

Artista are parte de foarte multe concerte, iar fiecare eveniment la care participă este unul minunat, publicul dorindu-și să o asculte cât mai mult datorită talentului său, chiar dacă prețul este unul destul de piperat.

Pentru prezența ei, aceasta încasează suma de 6000 de euro, iar pentru un minut ea primește 1000 de lei. Ba chiar, pentru Românii au talent, ea este plătită cu sume cuprinse între 8000 – 10 000 de euro, scrie cancan.ro.

Pe lângă cariera sa, Andra se bucură de o familie minunată și trăiește o poveste de dragoste superbă cu Cătălin Măruță, cei doi formând unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Totuși, puțină lume știe cum s-au îndrăgostit cei doi. 

Cum s-au îndrăgostit Cătălin și Andra Măruță

Cântăreața nu a fost impresionată de cel ce urma să îi devină soț la prima vedere, însă, atunci când el și-a făcut o schimbare de look, ea a început să îl privească cu alți ochi: “Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi.”

Cât despre cum a fost cerută în căsătorie artista, aceasta s-a bucurat de o surpriză emoționantă, unde i-au fost alături și cei dragi.

„Îi făceam mereu declarații de dragoste, dar am vrut ca la căsătorie să fie martori și cei din familie, așa că am scos inelul la o masă la care erau și părinții. Mi s-a părut mai inspirat așa, să ne bucurăm toți de moment, de răspunsul ei. Bine că a spus ‘Da’, că altfel aș fi avut mulți martori la un moment cam… ciudat!”, povestea Cătălin Măruță acum ceva vreme, potrivit Viva!.