Fashion

Ce ține Angelina Jolie în geanta ei

iulia.statie
February 4, 2021 17:56 PM

Dacă există vreo actriță ce mereu ne surprinde cu alegerile ei vestimentare pline de bun gust, în timp ce jonglează cu strălucita ei carieră și cu a avea grijă de șase copii, atunci Angelina Jolie este aceea. Vedeta a cucerit Hollywood-ul pentru totdeauna, iar recent, a participat la o provocare foarte simpatică propusă de British Vogue, dezvăluind ce ține în geanta ei.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie și Brad Pitt, din nou în război! Ce detalii noi despre divorț s-au aflat

Angelina Jolie a dezvăluit ce ține în geantă

Extrem de discretă, actrița nu vorbește foarte des despre viața ei personală, dar fiecare apariție a sa, fie pe covorul roșu sau la cumpărături alături de familia ei, este foarte bine pusă la punct. Jolie a demonstrat iarăși că se axează pe lucruri clasice și nu are pretenții uriașe.

Videoclip-ul a fost filmat în fața casei pe care ea o deține în Los Angeles, iar ea a apărut stând pe iarbă, fără a fi încălțată. Îmbrăcată într-un tricou simplu alb și pantaloni negri, aceasta și-a pregătit una dintre gențile preferate.

Cunoscută ca și Clasp bag, piesa a debutat pentru prima oară în colecția Celine pentru primăvară/vară 2017, pe când Phoebe Philo ocupa funcția de director creativ. Am mai văzut acest tip de piesă la Jolie în trecut, iar cel mai recent, aceasta o purta atunci când a mers la cumpărături alături de fiica ei, Zahara.

De ce obiecte nu se desparte Angelina Jolie

Accesoriul are influențe puternice din anii 1950 și se potrivește perfect cu stilul Angelinei ce preferă un aer vintage. „Bună, British Vogue, sunt Angelina și o să prezint ce am în geantă.”, și-a început actrița discursul.

„Uneori aleg o geantă potrivită pentru o mamă, ceea ce nu pot să arăt oricui pentru că toată lumea are lucrurile acolo. Am, de obicei, gustări, telefoane, cărți, tricouri, diferite lucruri…tot ce vă puteți imagina. Deci, atât mi-a rămas mie.”, a continuat aceasta, prezentând obiectul.

„Am ochelari. De obicei zgâriați, dar abia i-am luat. Apoi, un ulei pentru față de la Guerlain. Ciocolată pentru o mămică. Știți, micile plăceri în viață. Îmi place ciocolata. Simt că ar trebui să am lucruri mult mai interesante în geantă.”, a zis Angelina, înainte de a le arăta fanilor colecția mică de creioane.

Apoi, aceasta a continuat să dezvăluie pe rând o mască, portofelul, medicamentele pentru durerile de cap, răzând aproape pe tot parcursul videoclip-ului, semn că i-a plăcut experiența de a le arăta tuturor obiectele de care nu se desparte niciodată, iar noi ne-am bucurat să o vedem atât de relaxată în mediul ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)