Fashion

Ce ține Kylie Jenner în geanta ei Birkin! Cât valorează o astfel de creație

iulia.statie
September 16, 2020 16:03 PM

Kylie Jenner a decis să le ofere fanilor un update al videoclip-ului ‚What’s In My Bag’ după aproximativ doi ani.

Pe aceeasi temaBeauty trend: Părul roz a cucerit celebritățile

Ce ascunde Kylie Jenner în geanta ei Birkin

Vedeta le-a dezvăluit tuturor ce ține în geanta Birkin ediție limitată ‚So Black’ semnată Hermes, conceptul acestui obiect fiind dezvoltat de fostul director creativ al brand-ului, Jean Paul Gaultier și lansat în 2010.

Aceasta a dezvăluit că mama ei, Kris Jenner, a insistat că avea nevoie de o asemenea geantă pentru că e o investiție de durată. Deși Kylie nu a dezvăluit prețul poșetei, un model identic a fost vândut într-o licitație pentru 24,000 dolari.

După ce a prezentat achiziția, Jenner a dezvăluit că cel mai important lucru pe care îl ține mereu la ea este un spray de mâini dezinfectant, marca Kylie Skin, ce va fi lansat în octombrie printr-o colaborare cu Ulta. Bineînțeles, ea nu a uitat de produsele de beauty, având o pudră Kylie Cosmetics, pe care a numit-o ‚cea mai bună prietenă’ ținând cont de temperaturile ridicate și un parfum KKW Beauty, lansat în colaborare cu sora ei, Kim Kardashian.

Kylie Jenner are mici comori pentru fiica ei ascunse în geantă

Mai mult, vedeta a dezvăluit că are și câteva obiecte amuzante, cum ar fi o jucărie Jellycat, un pachet de cărți și o cameră foto roz pe care a primit-o de la sora ei, Kendall. Aceasta se folosește de obiect pentru a documenta și cele mai mici aventuri ale micuței sale fiice, Stormi Webster, în vârstă de 2 ani.

Nu este prima oară când Jenner prezintă produsele de lux de care se bucură, ținând cont că în trecut le-a prezentat fanilor colecția ei de mașini din garaj. Pe lângă toate aceste obiecte de care vedeta nu se poate despărți, mai există și multe altele, iar videoclip-ul integral îl puteți urmări mai jos pentru a vedea ce ascunde Kylie în geanta ei foarte scumpă: