Ce ținută a ales Serenna Williams pentru revenirea în tenis: ”E oficial!”

Verdict.ro
March 9, 2018
March 9, 2018

Serena Williams a revenit, joi, în teren după mai bine de 13 luni de pauză. Tenismena a gândit în detaliu revenirea, iar outfit-ul ales a fost cu siguranță unul studiat atent înainte.

Serena Williams a jucat, joi, primul meci după mai bibe de 13 luni de pauză, n primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Tenismena și-a făcut apariția în teren îmbrăcată într-o ținută all-black, care cu siguranță a fost atent studiată înainte. Outfit-ul ales de Serena Williams pentru primul meci care marchează revenirea ei în teren este format dintr-o pereche de colanți negri, peste care a purtat o rochie neagră care să-i pună în valoare silueta.

”Este oficial! Revenirea mea este aici! Joi o să încep să joc din nou tenist profesionist pentru prima dată de când am născut-o pe fiica mea. În această lună voi juca în turneele din California și Florida – ambele state sunt casa mea. Joi, ziua în care joc primul meu meci, marchează Ziua Internațională a Femeii. Revenirea mea nu ar fi putut avea loc într-o zi mai bunî și am decis că vreau să fac ceva diferit, așa că vreau să faceți cu toții parte din această călătorie a revenirii mele (dacă vă doriți, bineînțeles). Așa că am creat campania Serena Gold ”S”. Atunci când joc eu, tu trebuie să porți și să-ți arăți susținerea nu doar față de mine, ci și față de campania caritabilă susținută de Yetunde Price Resource. Vreau ca acest ”S” auriu să însemne ceva personal pentru tine”, și-a anunțat Serena Williams revenirea în teren printr-un mesaj postat pe Instagram.

 


Share