Fashion

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la petrecerea aniversară a Prințului Charles

adelina.duinea
November 16, 2018 10:17 AM

Miercuri seară, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, au participat la banchetul organizat cu ocazia petrecerii aniversare a prințului Charles, potrivit Știrile Pro TV. Fiul cel mare al reginei a împlinit 70 de ani.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la petrecerea aniversară a Prințului Charles

Şeful statului a luat parte la acest eveniment la invitaţia reginei Elisabeta a II-a. Carmen Iohannis a impresionat printr-o ținută elegantă și rafinată. Prima doamnă a României a purtat o rochie lungă, roșie, semnată de designerul român Andrea Tincu. Prețul creației este de 1980 de lei.

Cu ocazia aniversării, preşedintele Klaus Iohannis i-a oferit prinţului Charles o icoană pe sticlă – Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Ucigătorul de Dragon (Balaur) şi Martirul -, o colecţie de vinuri reprezentative din cele trei regiuni istorice ale României – Moldova, Muntenia şi Transilvania, dar şi o sticlă de vin din 1948, anul naşterii prinţului de Wales, potrivit Agerpres.

Absolventă a facutății de Arte din Iaşi, Andrea Tincu şi-a lansat propriul brand în 2007. Colecţiile ei au ajuns pe podiumuri de modă din toată Europa, iar prestigioase reviste de modă i-au folosit creaţiile.